به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان تات، مظفر روستایی اظهار کرد: با بکارگیری ارقام و دستورالعملهای فنی این مؤسسه در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها، تولید گندم دیم در کشور از حدود ۵ میلیون تن در سال گذشته به ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تن در سال جاری افزایش یافته است.
وی افزود: تمام بذرها ارقام استفاده شده و دستورالعملهای جهش تولید در دیمزارها توسط مؤسسه دیم تدوین و در اختیار بهرهبرداران قرار گرفته است.
رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم تصریح کرد: کشاورزان با بکارگیری ارقام این مؤسسه میانگین تولید را از یک هزار و ۴۳۷ کیلوگرم در هر هکتار به یک هزار و ۷۲۰ کیلوگرم افزایش دادهاند همچنین طرح جهش تولید در دیمزارها در سال زراعی جاری در بیش از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار اجرا شده است.
روستایی عنوان کرد: با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، تولید گندم دیم در کشور حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است و یکی از مؤثرترین عوامل افزایش تولید، رعایت دستورالعملهای این مؤسسه و استفاده از ارقام و کود سرک در کشت پاییزه است.
وی در ادامه گفت: تداوم استفاده کشاورزان از دستورالعملهای فنی مؤسسه تحقیقات در سالهای آینده، عامل افزایش و پایداری تولید در دیمزارها خواهد بود.
نظر شما