مسعود حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در سالهای اخیر با افزایش توجه شهرداریها به اهمیت جذب سرمایهگذار، وجود پدیده رقابت که در سازمانهای دولتی کشور مفهوم چندانی ندارد، دارای اهمیتی مضاعف شده است.
وی با تاکید بر اینکه مقوله رقابت به ارتقای کیفیت انجام پروژهها و ارائه خدمات مناسبتر به شهروندان منجر میشود، افزود: از آنجا که شهرداریها وابسته به اعتبارات حاکمیتی نیستند بنابراین هنر مدیریت شهری برنامهریزی مطلوب در راستای مشارکت سرمایهگذاران در طرحهای مختلف اقتصادی و درآمدزایی است.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان گفت: درآمدهای شهرداریها کفاف هزینههای اداره شهر را نمیدهد، همین امر موضوع مشارکت را بیش از پیش پر رنگ تر کرده است، چرا که ایجاد درآمدهای پایدار مشارکتی به گونهای است که در صورت داشتن نگرش درست تأمین مالی خدمات عمومی شهری را جوابگو خواهد بود.
حیدری تصریح کرد: نیازسنجی واقعی امکانات شهر، برنامهریزی برای رفع مشکلات ساختاری بر اساس نیاز واقعی شهر، تغییر دیدگاهها در مدیریت شهری و نگاه به تأمین درآمد پایدار که از شهری به شهری دیگر متفاوت است، از ضروریات بهبود اداره شهرها است.
وی ادامه داد: باید توجه داشت در کنار امنیت سرمایهگذاری که آن را مهمترین گزینه برای سرمایهگذار میدانند، موارد دیگری نیز وجود دارد که بر تصمیم سرمایهگذار برای سرمایهگذاری تأثیر میگذارد.
حیدری تاکید کرد: موضوع امنیت سرمایهگذاری به نسبت شهر و مناطق کشور متفاوت و دارای بازده و زمان برگشت سرمایه متفاوتی است که سرمایهگذار با در نظر گرفتن شرایط خود نسبت به آن تصمیمگیری و اقدام میکند.
وی ادامه داد: با توجه به محدودیت منابع مالی شهرداریها و کاهش درآمدها، تسهیل سرمایهگذاری بخش خصوصی و جذب مشارکت شهروندان، بهترین راهکاری برای ایجاد درآمدهای پایدار شهری است.
نظر شما