به گزارش خبرگزاری ایمنا، همایون یزدانپناه امروز _ یکشنبه یازدهم شهریور_ در حاشیه جلسه کارگاه آموزشی مدیریت یکپارچهسازی در حوزه مدیریت شهرداری اصفهان اظهار کرد: در راستای رسیدن به شهر هوشمند در اصفهان، اولویت اول ما هوشمندسازی شهرداری است تا پس از آن، با همکاری سایر دستگاهها به هوشمندسازی سایر نهادهای شهری بپردازیم.
وی افزود: در حوزههای دیگر همچون شهرسازی و خدمات شهری، بسیاری از فرایندها الکترونیکی شده و در مواردی هوشمندسازی به شکل محدود انجام شده است.
مدیرعامل اسبق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با اشاره به وضعیت فعلی حوزه مالی و اقتصادی شهرداری تصریح کرد: در حوزه مالی و اقتصادی، بهرغم اینکه حدود ۲۳ سال پیش موضوع الکترونیکیسازی فرایندها و خدمات آغاز شده بود، این کار با ابزارها و فناوریهای زمان خود انجام شد و با گذشت بیش از دو دهه، هماکنون نیاز است که با استفاده از فناوریهای نوین، ابزارها و نرمافزارهای جدید، طراحی تازهای با دیدگاه هوشمندسازی صورت گیرد.
یزدانپناه با اشاره به انتظارات از هوشمندسازی در حوزه مالی و اقتصادی شهرداری گفت: ما از هوشمندسازی در این حوزه انتظار داریم مزایای بسیاری برای شهر، شهرداری و شهروندان به همراه داشته باشد؛ اگر در بازهای حدود ۴ سال که طراحیها در حال انجام است، این پروژه بهطور کامل اجرا شود، چند خروجی و دستاورد به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: یکی از دستاوردها این است مدیران شهرداری میتوانند با استفاده از داشبوردهای مدیریتی در گوشیهای تلفن همراه خود، بهصورت آنلاین و سریع به اطلاعات مالی و اقتصادی شهرداری دسترسی داشته باشند؛ این داشبوردها اطلاعات را در هر زمان فراهم کرده و به مدیران این امکان را میدهد تا تصمیمگیریها را بر اساس دادههای دقیق و بهروز انجام دهند.
مدیرعامل اسبق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با اشاره به کاهش زمان تحلیل اطلاعات اضافه کرد: در حال حاضر، اطلاعاتی که به دست مدیران میرسد، بهصورت آفلاین و توسط کارشناسان گردآوری و تحلیل میشود که روشی زمانبر است و تحلیلها اغلب به جلسات روز بعد موکول میشود، اما با هوشمندسازی، اطلاعات بهروز و دقیق بهصورت فوری در دسترس خواهد بود و تصمیمات مالی و اقتصادی مرتبط با شهرداری و شهروندان با دقت و سرعت بیشتری گرفته خواهد شد.
یزدانپناه با بیان اینکه هوشمندسازی موجب کاهش هزینههای مدیریت و نگهداری شهر خواهد شد، بیان کرد: شهرداری میتواند با کاهش هزینههای نگهداری، فشار اقتصادی کمتری به شهروندان وارد کند و در عین حال، نیازی به افزایش مداوم درآمدهای شهرداری نداشته باشد.
وی با اشاره به نقش هوش مصنوعی و همکاری نخبگان در اجرای این طرح گفت: با تشکیل اتاق فکر متشکل از کارشناسان، اساتید دانشگاهی و مسئولان مرتبط، تلاش داریم تا فرایندها را بهصورت دقیق و کارشناسی طراحی و اجرا کنیم؛ هدف ما این است که سیستمهای هوشمندی ایجاد شود که بتواند در جلسات، بر اساس اطلاعات و تحلیلهای هوشمندانه، بهترین تصمیمات را به نفع شهر پیشنهاد دهد؛ هوش مصنوعی نیز نقش کلیدی در این فرآیند دارد و میتواند جهشی بزرگ در راستای دستیابی به اهداف شهر هوشمند اصفهان باشد.
نظر شما