به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، دو دانشآموز نخبه شیرازی پس از اعلام نتایج کنکور سراسری موفق به کسب رتبه یک و دو در گروه زبانهای خارجی و هنر شدند.
در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ در فارس ۶۵ هزار داوطلب شرکت داشتند و این دو دانشآموز شیرازی موفق به کسب رتبه تک رقمی در کنکور شدند.
فرشید قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در این خصوص ضمن تبریک به هر دو دانشآموز و کسب چنین موفقیت بزرگ برای آموزش و پرورش استان اظهار میکند: برگزاری وبینارهای تخصصی برای دانشآموزان در یک دوره ۱۸ روزه، تهیه نمونه سوالات برای دانشآموزان، پیشبینی آزمونهای شبه کنکور، شبه المپیاد و شبهنهایی برای آشنایی دانشآموزان و افزایش میزان آمادگی، استفاده از ظرفیت مشاوره تحصیلی، تربیتی و انگیزشی و در نظر گرفتن مشوقهای مختلف انگیزشی برای دانشآموزان و تدوین یک برنامه ۵۰ روزه مشخص و دقیق تنها بخشی از اقداماتی است که در مسیر کسب این موفقیت در استان انجام شده است.
عملگرایی؛ ثمره ۱۲ سال تلاش دانشآموزان شیرازی
ستاره ایزدی، دانشآموز نخبه شیرازی توانست رتبه دوم گروه هنر در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ را کسب کند. این دانشآموز نخبه شیرازی مشوق اصلی خود را در این موفقیت حمایتهای خانواده به ویژه خواهرش اعلام میکند و میگوید: اولویت تحصیل و انتخاب رشته خود را در شهر شیراز انتخاب خواهد کرد.
وی به تغییرات آزمون سنجش هنر نسبت به دو سال گذشته اشاره و میافزاید: طرازها و ضریبهای هر درس در کنکور سالجاری بسیار متفاوت بود.
این دانشآموز شیرازی خاطرنشان میکند: عملگرایی ثمره ۱۲ سال تلاشش بود و همواره حضور خانواده در تمام مراحل زندگی و تحصیل امیدبخش وی در این راه بوده است.
مطالعه مداوم، رمز موفقیت دانشآموزش شیرازی
آیدا دوانی، دیگر دانشآموز نخبه شیرازی بود که توانست رتبه یک کنکور سراسری در رشته زبانهای خارجی را کسب کند و وی بدون هیچگونه سهمیهای در کنکور موفق به کسب این رتبه شد.
این دانشآموز میافزاید: سال گذشته نیز در کنکور شرکت داشتم اما بر آن شدم تا در سال جاری با نظم و کیفیت بالاتر مطالعه دروس را انجام بدهم و هرروز مطالعه داشته باشم تا به یک نتیجه مطلوب دست بیابم.
دوانی تصریح میکند: در بازه خرداد با توجه به برگزاری امتحانات نهایی، تمام طول روز مشغول مطالعه بودم که از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب بود.
وی در خصوص انتخاب رشته زبانهای خارجی میگوید: به جهت علاقهای که به زبان روسی به ویژه ادبیات غنی این کشور داشتم تا بتوانم آثار نویسندگان روسی را مطالعه کنم رشته زبانهای خارجه را انتخاب کردم.
آشنایی با مراکز علمی آموزشی سرآمد در شیراز
شهر شیراز یکی از مراکز علمی و آموزشمحور است که از کیفیت خوبی برخوردار هستند و بسیاری از دانشجویان را مجاب میکند که این مراکز را به عنوان یکی از انتخابهای اصلی خود در نظر بگیرند.
شیراز دارای چهار دانشگاه سراسری و دولتی است که هر ساله دانشآموزان زیادی از سراسر کشور این تلاش سخت و مداوم را دارند تا در این دانشگاهها تحصیل و فارغ شوند، این در حالی است که به گفته رئیس فعلی این دانشگاه بیش از ۸۱ درصد از فارغالتحصیلان این دانشگاه در رشتههای خود شاغل هستند.
دانشگاه شیراز یکی از دانشگاههای دولتی و جامع سطح کشور است که در خیابان ارم شیراز واقع شده است، این دانشگاه در سال ۱۳۲۵ در شیراز تأسیس شد و ازلحاظ معماری ساختوساز، فوقالعاده محسوب میشود، دانشگاه شیراز ازلحاظ تعداد مقالات منتشرشده در نشریات و مجلات تخصصی رتبه برتر را بین دانشگاههای کشور به خود اختصاص داده است.
دانشگاه صنعتی شیراز
دانشگاه صنعتی شیراز نیز یکی دیگر از دانشگاههای شیراز است که در سال ۱۳۸۲ تأسیس شده است. البته این دانشگاه از زمان پهلوی فعالیت خود را شروع کرده بود و به نام دانشکده صنعت الکترونیک شهر داشت و در سال ۸۲ به دانشگاه صنعتی شیراز تغییر نام داد.
قرار گرفتن چهار نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در لیست پراستناد یک درصد دانشمندان جهان، قرار گرفتن در رتبه پنجم دانشگاههای کشور بر اساس نظام رتبه بندی تایمز ۲۰۲۴ و کسب رتبه ۵۰۱ تا ۶۰۰ دانشگاههای جهان بر اساس نظام رتبه بندی تایمز ۲۰۲۴ از افتخارات و دستاوردهای این دانشگاه است.
از جمله دانشکدههای فعال در دانشگاه صنعتی شیراز میتوان به دانشکده مهندسی برق و الکترونیک، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشکده کامپیوتر، دانشکده شیمی، عمران، ریاضی، فیزیک، علم مواد و گروه مهندسی صنایع اشاره کرد.
دانشگاه هنر شیراز
شیراز نیز همانند بسیاری از شهرهای بزرگ ایران دانشگاه هنر مخصوص به خود را دارد که در چهارراه ادبیات آن واقع شده است.
دانشگاه هنر شیراز نیز جز دانشگاههای سراسری این شهر محسوب شده و در سال ۱۳۸۸ تأسیس شد و رشتههای مرمت، موزه، فرش، باستانشناسی، گرافیک، نقاشی، ادبیات نمایشی و معماری داخلی جز رشتههای اصلی این دانشگاه است.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۳۲۵ بهمنظور تربیت افراد متخصص حوزهی تجربی و پزشکی تأسیس شده است. بر اساس گزارشات مرجع دانشگاههای ایران، دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکنون بیش از ۹۰۰ مقاله در نشریات معتبر داخلی منتشر کرده است.
این دانشگاه شامل ۱۰ دانشکده از جمله دانشکده بهداشت، توانبخشی، تغذیه و علوم غذایی، پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری، داروسازی، دندانپزشکی، فناوریهای نوین پزشکی، پرستاری امالبنین، پرستاری حضرت زهرا، پیراپزشکی ممسنی، پیراپزشکی استهبان و علوم و تحقیقات و فناوریهای نوین پزشکی است.
به گزارش ایمنا، در شهر شیراز تعداد ۳۰ مرکز علمی و دانشگاهی تعریف شده است، دانشگاههای شهر شیراز صاحب امتیاز ۶۷ ژورنال تخصصی علمی هستند و تاکنون ۸۷۶ شماره منتشر شده است.
شهر شیراز میزبان ۱۶۵ همایش علمی تخصصی و ۵۱۴ سخنرانی علمی بوده است. پژوهشگران دانشگاهها و مراکز علمی شهر شیراز, ۸۷۹۶۸ مقاله علمی شامل ۱۷۸۶۹ مقاله ژورنالی و ۳۶۹۷۳ مقاله در همایشهای علمی داخلی و ۱۷۸۶۹ مقاله بینالمللی منتشر شده است.
نظر شما