به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی سجاد زاده امروز _پنجشنبه هشتم شهریور_ در «سلسله نشستهای تجربه شهر» با موضوع جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اظهار کرد: جشنوارهها دارای اعتبارهای مکانی و زمانی است که این اعتبار درباره جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان مکرر نقض شده است، در حالی که در فدراسیون جهانی جشنوارهها، جشنوارهها تاریخ و مکان مشخص دارد.
وی با بیان اینکه جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان، اولین رویداد بزرگ فرهنگی بعد از انقلاب در اصفهان است افزود: البته این جشنواره اولین کار بزرگ فرهنگ هنری شهرداری اصفهان محسوب میشود، اصفهان تنها شهر کشور است که پس از انقلاب تاکنون جشنواره فرهنگی هنری را در این مقیاس و در ابعاد بین المللی برگزار میکند.
رئیس اداره توسعه فرهنگ شهروندی شهرداری اصفهان ادامه داد: تغییر ماههای برگزاری و شهر برگزار کننده موجب کاهش اعتبار جشنواره شده است، که یکی از دلایل تنزل این رویداد نیز میباشد.
وی تولید آثار را یکی از ویژگیهای جشنواره موفق برشمرد تصریح کرد: متأسفانه از ابتدای دهه ۷۰ در تولید آثار در سینمای کودک دچار رکود شدیم که همچنان ادامه دارد، بنابراین زمانی که تولید آثار کم شود نمیتوان انتظار زیادی از جشنواره داشت.
سجاد زاده با اشاره به اینکه با سینمای روز کودک جلو نیامدیم گفت: اما با این حال در چند سال اخیر چند انیمیشن خوب تولید شده است، هر چند تولید یک انیمیشن ۱۰۰ دقیقهای ،۱۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
وی با بیان اینکه همین آثار تولید شده هم گاهی منتظر جشنواره نمیمانند و آثار خود را اکران میکنند ادامه داد: دو حسرت برای من پیرامون جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان وجود دارد، نخست آنکه تاریخ شفاهی مدیران جشنواره تدوین و اجرایی شود، در گام بعد نیز موزه و مرکز اسناد جشنواره نیز شکل بگیرد، در این راستا اطلاعاتی را جمع آوری کردیم.
رئیس اداره توسعه فرهنگ شهروندی شهرداری اصفهان تصریح کرد: پیشنهاد میکنم در کنار موزه تاریخ شهرداری، بخشی به جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان اختصاص داده شود، با توجه به اینکه جشنوارهها در ایران تاکنون موزهای ندارند، تلاش کنیم تا ما اولین جشنوارهای باشیم که موزه داشته باشد.
نظر شما