کرمانشاه محل تلاقی تمدن‌ها بوده است/ تدوین اطلس غذایی کرمانشاه + فیلم

شهردار کرمانشاه در نشست مجمع شهرداران آسیایی با بیان اینکه کرمانشاه محل تلاقی تمدن‌ها بوده است، گفت: با پیوستن به شبکه شهرهای خلاق یونسکو، دیپلماسی فرهنگی و گردشگری را ارتقا داده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نوروزی شهردار کرمانشاه و رئیس کمیته سلامت اجتماعی مجمع شهرداران آسیایی، امروز _پنجشنبه هشتم شهریور_ در دهمین نشست هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی به میزبانی تهران با محوریت گردشگری به صورت انگلیسی به سخنرانی پرداخت که متن ترجمه شده آن به شرح زیر است.

شهردار کرمانشاه در این نشست اظهار کرد: افتخار دارم که امروز در کنفرانس کمیته فرهنگ و گردشگری شهری مجمع شهرداران آسیا در خدمت شما باشم، به عنوان شهردار کرمانشاه، شهری غنی از تاریخ و فرهنگ، قصد دارم که دستاوردهای گردشگری شهری کرمانشاه را با شما به اشتراک بگذارم، به ویژه تلاش‌های مستمر ما برای رسیدن به شیوه‌های پایدار گردشگری.

وی افزود: کرمانشاه مدت‌ها محل تلاقی تمدن‌ها بوده است، جایی که تاریخ و فرهنگ به هم می‌پیوندند. در سال‌های اخیر، ما گام‌های مهمی برای بهره‌برداری از این میراث و قرار دادن کرمانشاه در جایگاه اصلی خود به عنوان یک مقصد پیشروی گردشگری فرهنگی و شهری برداشته‌ایم.

نوروزی تصریح کرد: یکی از دستاوردهای قابل توجه ما، عضویت موفقیت‌آمیز در شبکه شهرهای خلاق یونسکو در زمینه غذا شناسی بوده است، این حضور نه تنها گواهی بر غنای سنت‌های غذایی ماست، بلکه تأییدی بر تعهد ما به حفظ و ترویج هویت فرهنگی کرمانشاه نیز هست.

وی ادامه داد: از طریق این بستر، توانسته‌ایم دیپلماسی فرهنگی و گردشگری با شهرهای سراسر جهان را ارتقا بخشیم و بر تبادل فرهنگی و آداب مرتبط با آن تمرکز کنیم.

شهردار کرمانشاه خاطرنشان کرد: علاوه بر تلاش‌های ما در زمینه حضور مؤثر در شبکه شهرهای خلاق، کرمانشاه نقش محوری در شکل‌گیری کریدور گردشگری در غرب ایران، معروف به مسیر گردشگری تاریخ و تمدن ایفا کرده است، این کریدور شهرهای کرمانشاه، سنندج و همدان را به هم متصل می‌کند و روایت یکپارچه‌ای را از اهمیت تاریخی و فرهنگی منطقه ما نمایان می‌سازد، این ابتکار نه تنها گردشگری منطقه‌ای‌ای ما را تقویت کرده بلکه همکاری و رشد مشترک بین این شهرها را نیز تسهیل می‌کند.

وی در ادامه گفت: با درک اهمیت مشارکت جامعه در گردشگری، ما به طور جدی برای برقراری ارتباط مؤثر با ذی‌نفعان کلیدی در بخش گردشگری، از جمله راهنمایان تور، جامعه هتلداران و آژانس‌های مسافرتی تلاش کرده‌ایم و با این کار، اطمینان حاصل کرده‌ایم که توسعه گردشگری ما فراگیر باشد و همه اقشار از آن سودمند گردند.

شهردار کرمانشاه بیان کرد: ما همچنین فعالانه در سازماندهی رویدادهای مختلف گردشگری شرکت کرده‌ایم و بیش از ۵۰ رویداد هدفمند برای جوامع مختلف مانند عکاسان، نقاشان، حرفه‌ای‌های رسانه‌ای و وبلاگ نویسان برگزار کرده‌ایم؛ این رویدادها نه تنها میراث فرهنگی غنی کرمانشاه را به نمایش می‌گذارند بلکه بستری برای ابراز خلاقیت و تعامل با پیشنهادات منحصر به فرد شهر ما را فراهم می‌کنند.

وی تصریح کرد: علاوه بر این، ما ۳۰ تور اطلاعاتی برای جوامع هدف مختلف برگزار کرده‌ایم که به آموزش و الهام‌بخشی بازدیدکنندگان و ساکنان درباره زیبایی و اهمیت دارایی‌های گردشگری کرمانشاه کمک می‌کند. این تورها بخشی از تلاش گسترده ما برای ترویج آگاهی و قدردانی از میراث فرهنگی‌مان است.

نوروزی ادامه داد: یکی از ابتکارات ما تهیه و تدوین اطلس غذایی کرمانشاه است، پروژه‌ای که در حال حاضر در حال انجام بوده و تنوع سنت‌های غذایی منطقه ما را مستند نموده و ارج می‌نهد؛ این اطلس به عنوان یک مرجع فرهنگی و ابزاری برای ترویج گردشگری غذایی عمل خواهد کرد.

وی در ادامه گفت: ما پتانسیل گردشگری مذهبی را به ویژه در روزهای اربعین شناسایی کرده‌ایم و کرمانشاه که به عنوان دروازه کربلا از دیرباز شناخته می‌شد را به یک برند تبدیل نموده‌ایم، این برندینگ نه تنها موقعیت استراتژیک شهر ما را یادآور می‌گردد بلکه نقش ما در سفر معنوی میلیون‌ها زائر را تقویت می‌نماید.

شهردار کلانشهر کرمانشاه بیان کرد: رویکرد کرمانشاه به گردشگری شهری بر پایه توسعه پایدار، حفظ فرهنگ و مشارکت جامعه استوار است؛ ما معتقدیم که با ارج نهادن به میراث خود و مشارکت شهروندان‌مان در فرآیند گردشگری، می‌توانیم یک بخش گردشگری مقاوم و پررنگ ایجاد کنیم که برای همه سودمند باشد.

وی در پایان تاکید کرد: ما با هم می‌توانیم آینده‌ای روشن‌تر و پایدارتر برای گردشگری شهری در آسیا بسازیم.

کد خبر 785462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.