محمدحسین عطایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از عبور آمار جوجهریزی مرغ گوشتی استان از مرز ۲۰ میلیون قطعه خبر داد و اظهار کرد: در پنج ماه نخست امسال حدود ۲۰ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این استان صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: در ضمن میزان جوجهریزی مرغ گوشتی استان قزوین در مرغداریهای این استان در ۵ ماه ابتدایی سال جاری بیش از ۳.۵ میلیون قطعه از ۵ ماه نخست سال گذشته (۱۴۰۲) بیشتر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین میزان تولید گوشت مرغ در این استان طی مدت یادشده را ۴۱ هزار تن عنوان و خاطرنشان کرد: نیمی از این مقدار گوشت مرغ در درون استان مصرف شده و ۲۰ هزار تن دیگر هم به استانهای البرز و تهران صادر شده است.
عطایی با اشاره به فعالیت ۴۱۵ مرغداری گوشتی در استان قزوین اضافه کرد: با این حال ۲۰ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجهریزی که گفته شد، در ۳۷۵ واحد مرغداری انجام شده و این میزان از برنامه ابلاغی وزارتخانه هم ۱۶ درصد بیشتر شده است.
وی با بیان اینکه در مرغداریهای گوشتی و نیمچهگوشتی استان قزوین به صورت سالیانه چهار دوره جوجهریزی صورت میگیرد، ادامه داد: کل ظرفیت جوجهریزی گوشتی ما حدود ۱۰.۲ میلیون قطعه است که با اجرای جوجهریزی متناوب تولید مذکور حاصل میشود.
نظر شما