تولید ۴۱ هزار تن گوشت مرغ در قزوین/ آمار جوجه‌ریزی از مرز ۲۰ میلیون قطعه گذشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از عبور آمار جوجه‌ریزی مرغ گوشتی استان از مرز ۲۰ میلیون قطعه خبر داد و گفت: این میزان جوجه‌ریزی منجر به تولید ۴۱ هزار تن گوشت مرغ شده است.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از عبور آمار جوجه‌ریزی مرغ گوشتی استان از مرز ۲۰ میلیون قطعه خبر داد و اظهار کرد: در پنج ماه نخست امسال حدود ۲۰ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این استان صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در ضمن میزان جوجه‌ریزی مرغ گوشتی استان قزوین در مرغداری‌های این استان در ۵ ماه ابتدایی سال جاری بیش از ۳.۵ میلیون قطعه از ۵ ماه نخست سال گذشته (۱۴۰۲) بیشتر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین میزان تولید گوشت مرغ در این استان طی مدت یادشده را ۴۱ هزار تن عنوان و خاطرنشان کرد: نیمی از این مقدار گوشت مرغ در درون استان مصرف شده و ۲۰ هزار تن دیگر هم به استان‌های البرز و تهران صادر شده است.

عطایی با اشاره به فعالیت ۴۱۵ مرغداری گوشتی در استان قزوین اضافه کرد: با این حال ۲۰ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی که گفته شد، در ۳۷۵ واحد مرغداری انجام شده و این میزان از برنامه ابلاغی وزارت‌خانه هم ۱۶ درصد بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه در مرغداری‌های گوشتی و نیمچه‌گوشتی استان قزوین به صورت سالیانه چهار دوره جوجه‌ریزی صورت می‌گیرد، ادامه داد: کل ظرفیت جوجه‌ریزی گوشتی ما حدود ۱۰.۲ میلیون قطعه است که با اجرای جوجه‌ریزی متناوب تولید مذکور حاصل می‌شود.

کد خبر 784455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.