سیدحسن حسینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: نزدیک ۴۵۰ معدن ثبت شده در استان زنجان وجود دارد اما با پایش انجام شده تقریباً نیمی از این معادن فعال هستند.
وی افزود: طبق قانون اگر سینهکار از نظر ماده معدنی به خلأ خورد، بعد از پایان بهرهبرداری باید به اصلاح و احیای سینهکار بپردازد و تا حد امکان بازسازی منابع طبیعی بپردازد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان تصریح کرد: برخی از معدنکاران با مشاوره کارشناسان از این قانون تمکین میکنند و در مواقعی منابع طبیعی وارد عمل میشود و قراردادی منعقد میکند.
وی با اشاره به اینکه این موضوع چندسالی به فراموشی سپرده شده بود و از سال گذشته پیگیریها قوت گرفته است، عنوان کرد: در حال حاضر قرارداد احیای سه معدن بزرگ برای احیای منابع طبیعی بسته شده است.
حسینی با بیان اینکه مابقی معادن قابل بهرهبرداری است و سینهکار رها شده ندارند، خاطرنشان کرد: تعهدی اخذ شده است که اگر سینهکاری ترک شود، شرط موافقت منابع طبیعی برای بهرهبرداری مجدد این است که سینهکار قبلی تعیین تکلیف و موضوع اصلاح و احیا مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه نواقصی در این حوزه وجود دارد، چراکه بیش از ۱۰ سال احیا و اصلاح معادن رها شده بود، ابراز کرد: رسیدگی به این کار انرژی زیادی از منابع طبیعی خواهد برد.
نظر شما