حسین طالبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با بیان اینکه هرکدام از ما در منطقهای که زندگی میکنیم به طعم آب آن منطقه عادت کردهایم، اظهار کرد: آب یک سری املاح دارد و اگر این املاح وجود نداشته باشد، همچون آب مقطر میشود که از نظر طعم قابل شرب نیست.
وی دلیل تغییر طعم آب اراک را تغییر منبع آب و اضافه شدن منابع زیرزمینی اعلام کرد و افزود: از نظر بهداشتی هیچ مشکلی در این آب وجود ندارد.
مدیر آب و فاضلاب شهر اراک با تاکید بر اینکه در شهر اراک ۹ زون و ۹ فشاری برای توزیع آب در مناطق مختلف شهر وجود دارد، خاطرنشان کرد: هر یک از محلهای توزیع آب از منابع مختلف تأمین میشود و در زمانهای مختلف طعم آب متفاوت است، این تفاوت به دلیل آن است که میزان آبی که از سمت سدکمال صالح میآید با این مخازنی که این ۹ زون را تأمین میکنند، مخلوط و در بعضی موارد کم و زیاد میشود.
طالبی ادامه داد: با کم و زیاد شدن میزان این آب قطعاً طعم و مزه آن نیز ممکن است تا حدودی تغییر کند، البته این تغییر دلیل بر این بی کیفیت آب نیست.
وی تاکید کرد: بعضی زمانها آب بیشتری از سمت کمال سالم وارد مدار میشود که شرایط آبی خوب یا مصرف مشترکین کمتر و هوا خنکتر است و در این زمان آب با کیفیت مطلوبتری را تجربه میکنیم.
مدیر آب و فاضلاب شهر اراک درباره علت بوی نامطبوع آب تصریح کرد: بو به دلیل میزان استفاده از کلر برای میکروبزدایی و گندزدایی آب است و طعم آب به دلیل کم و زیاد شدن آب دریافتی از سد کمال صالح است که بر اساس ذائقه افراد این طعم را حس میکنند.
طالبی خاطرنشان کرد: در فصل تابستان به علت آنکه ممکن است آلودگی وارد شبکه آب شود میزان دز استفاده از کلر را افزایش میدهیم، البته آن هم تا جایی که مجاز به استفاده است و این یک تکلیف برای شرکت آب و فاضلاب است.
وی اضافه کرد: در مواقعی که مشترکین احساس میکنند آب یک مقدار بو میدهد این بو به خاطر کلر استفاده شده است و اگر نه آب مصرفی از نظر کیفی هیچگونه مشکلی ندارد و کیفیت آب اراک تضمین شده است.
مدیر آب و فاضلاب شهر اراک با بیان اینکه آب از دو شاخص میکروبی و میزان املاح موجود در آن مورد ارزیابی قرار میگیرد، اظهار کرد: آب شرب اراک از نظر میکروبی کاملاً پاک است و اداره بهداشت نظارتهای خود را در این خصوص انجام میدهد.
طالبی اضافه کرد: آب شرب اراک همچنین از نظر میزان املاح موجود در آب شامل: کلراید، نیترات، سولفات و دیگر املاح طبیعی آب شرب اراک مورد بررسی قرار میگیرد.
وی گفت: این املاح برای بدن مفید است و مقداری از نیاز بدن از طریق همین املاح تأمین میشود.
مدیر آب و فاضلاب شهر اراک تاکید کرد: برخی از مشترکان از دستگاه تصفیه آب استفاده میکنند که صد درصد اشتباه است چرا که املاح آب که مفید است را این دستگاهها به طور کامل تصفیه میکند و آب را در حد آب مقطر میرساند و این اتفاق موجب میشود املاح مورد نیاز بدن تأمین نشود.
طالبی عنوان کرد: بعضی مواقع به علت آشنا نبودن شهروندان از فیلتر تصفیه آب بیش از حد استاندارد استفاده میکنند که به علت وجود املاح در این فیلترها به مرور زمان، میتواند منبع آلودگی باشد.
نظر شما