روحاله خدابندهلو در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: بر اساس آمارهای موجود در حال حاضر ۳۰ هزار مددجو تحت حمایت بهزیستی استان زنجان هستند.
وی افزود: در سه ماهه اول امسال بیش از ۱۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان زنجان ایجاد شده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه هدایت مسیر شغلی به صورت راهبری و پشتیبانی شغلی، تسهیلگری اشتغال در بخش خوداشتغالی خانگی و غیرخانگی و یا کاریابی در بخش غیردولتی از جمله اقداماتی است که توسط بهزیستی استان پیگیری میشود، اضافه کرد: تسهیلگری اشتغالهای گروهی و اجتماع محور نظیر گروههای همیار، تأمین مالی خرد و صندوقهای خرد محلی و تسهیلگری اشتغال حمایت شده ویژه افراد دارای معلولیت را از دیگر وظایف تسهیلگران شغلی است.
وی هدف از برگزاری آزمون را پایدارسازی اشتغال مددجویان عنوان کرد و گفت: در راستای تکمیل زیرساختها برای ارائه خدمات اشتغال در هر شهرستان قرار است کارشناسانی، کار پشتیبانی شغلی را انجام دهند تا به پایدارسازی اشتغال مددجویان بهزیستی کمک شود.
خدابندهلو ارزیابی و نیازسنجی شغلی، راهنمایی و مشاوره شغلی شامل رغبت سنجی، شخصیت شناسی، استعدادیابی و تعیین مسیر شغلی، اجرای برنامه آماده سازی شغلی در ابعاد روانی، اجتماعی و اقتصادی تسهیل توسعه مهارتهای فردی شامل آموزش مهارتهای فنی و حرفهای، مهارت کارآفرینی و کسب و کار را از وظایف تسهیلگران شغلی ذکر کرد.
وی تصریح کرد: فرآیند جذب و آموزش تسهیلگران شغلی به خاطر مواردی مانند غربالگری و کارورزی، طولانی است؛ این تسهیلگران از سوی بخش غیردولتی و مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی کشور جذب میشوند و اعتبار خدمات تسهیلگران شغلی را دولت تأمین کرده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با تاکید بر اینکه چندین بار اعلام شده که وام اشتغال باعث قطع شدن مستمری نمیشود، افزود: در این راستا از ظرفیت تسهیلگران نیز استفاده میشود.
وی افزود: هم اکنون ۳۶ مرکز مثبت زندگی در سطح استان با هدف تسهیل خدمات دهی در محلات و دسترسی آسانتر مددجویان در حال فعالیت هستند که تسهیلگران شغلی در این مراکز برای توانمندسازی جامعه هدف بهکارگیری میشوند.
نظر شما