محمدرضا موفق در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: تکدیگری یک شغل راحت و پردرآمد برای برخی محسوب میشود و اولین مؤلفه بازدارنده از این آسیب اجتماعی، مشارکت شهروندان در کمک نکردن به متکدیان است زیرا با این کار عملاً شغل تکدیگری رواج پیدا نمیکند.
وی افزود: سرای مهر شهرداری بدون هیچ قید و شرطی اقدام به نگهداری از متکدیان میکند اما بعد از طی ۷۲ ساعت باید عملاً افراد پایش شده و به دستگاه متولی واگذار شود.
رئیس سازمان فرهنگی شهرداری بجنورد با اعلام اینکه سرای مهر آمادگی ارائه خدمات به افراد بی خانمان در طرح شب خواب را دارد، ادامه داد: طرح جمعآوری سه روز در هفته اجرا میشود و بالغ بر ۴۰ متکدی در هفته جمعآوری و به سرای مهر منتقل میشوند.
موفق اضافه کرد: به موازات جمعآوری، کمیته پایش نیز با حضور نمایندگان ادارات متولی تشکیل میشود که در خصوص ساماندهی تصمیم سازی میشود.
وی خاطرنشان کرد: برخی از متکدیان به کمپ ترک اعتیاد معرفی میشوند و برخی با اخذ تعهد به خانواده تحویل و یا با صدور بلیط اتوبوس به شهر خود اعزام میشوند.
وی تشکیل پرونده را برای شناسایی افراد و سوابق تکدیگری یک عامل بازدارنده دانست و گفت: افراد با سابقه طولانی تکدیگری برای صدور رأی به دستگاه قضائی معرفی میشوند.
نظر شما