به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، سیدانور رشیدی، امروز _دوشنبه بیستونهم مرداد_ در جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت در سنندج، با بیان اینکه اقدامات در حوزه مناسبسازی باید هدفمند و هوشمند باشد، اظهار کرد: اقداماتی که در زمینه مناسبسازی معابر در این دوره از فعالیت شهرداری و شورای دور ششم انجام گرفته نسبت به گذشته بیسابقه بوده است.
وی افزود: در زمینه مناسبسازی معابر کارهای خوبی در شهر انجام شده است هرچند تا نقطه ایدهآل فاصله داریم و این روند قطعاً ادامه خواهد داشت.
شهردار سنندج خاطرنشان کرد: ما معتقد به تحقق شهر دوستدار کودک هستیم که دسترسی مناسب و آسان به فضاهای شهری مانند پارکها اقدامی در راستای رسیدن به شهر دوستدار کودک است.
رشیدی با بیان اینکه شهر سنندج پنج هزار هکتار مساحت دارد و نمیتوان انتظار داشت تمام مشکلات در زمینه مناسبسازی معابر در بازه زمانی کوتاه حل شود، گفت: موضوع مناسبسازی به عنوان یکی از اولویتهای مهم مدیریت شهری در قالب برنامههای کوتاه، میان و بلند مدت دنبال میشود و تمام توان خود را در این راستا بهکار میگیریم.
وی تصریح کرد: در همین راستا طی یکی دو سال اخیر با برنامهریزیهای صورت گرفته فضای پارکها موجود مناسبسازی شده و در احداث پارکهای جدید هم توجه به مناسب سازی برای جامعه کم توانها صورت گرفته است.
شهردار سنندج تصریح کرد: شهرداری هوشمند اقدام دیگر شهرداری سنندج بود که این مهم در راستای ارتقای خدماترسانی به شهروندان، جلوگیری از اتلاف وقت شهروندان و سرعت بخشی به ارائه خدمات به آنان صورت گرفته است.
توجه به جامعه کمتوانها در حمل و نقل عمومی
رشیدی با بیان اینکه اجرای این طرح نیاز حضور فیزیکی ارباب رجوع به شهرداری را به حداقل میرساند، افزود: توجه به جامعه کمتوانها در حوزه حمل و نقل هم صورت گرفت تا جایی که در نوسازی ناوگان عمومی به این مهم تاکید شده است.
وی تصریح کرد: سال ۱۴۰۱ با وجود تمام مشکلات اقتصادی برای خرید ۲۰ دستگاه اتوبوس ۲۸ میلیارد تومان سهم شهرداری را به حساب سازمان شهرداریها واریز کردیم تمام این اتوبوسها برای معلولان مناسبسازی شده و تا این لحظه فقط پنج دستگاه از این تعداد اختصاص یافته است.
شهردار سنندج ادامه داد: در زمینه صدور پروانه احداث و پایان کار مسکن معلولان تا سقف ۱۲۰ متر بر اساس قانون اقدام و به صورت کاملاً رایگان انجام میشود.
رشیدی اضافه کرد: توجه به موضوع حمایت از معلولان را در دوران شورایی نیز به عنوان یک اولویت مهم مد نظر قرار دادیم و در همین راستا با پیگیریهایی انجام گرفته یک دستگاه اتوبوس مناسبسازی و در اختیار آموزش و پرورش استثنایی استان قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگسازی نیز یکی از اقدامات مناسبی که صورت گرفت برگزاری برنامههای مختلف فرهنگی و افتتاح پارکهای بزرگ مقیاس با حضور جامعه معلولان بود که بازتاب خوبی هم داشت.
رایگان بودن فضاهای ورزشی و فرهنگی شهرداری برای معلولان
شهردار سنندج با بیان اینکه تمام ظرفیتهای شهرداری از ورزشی و مجتمع فرهنگی در خدمترسانی به جامعه کم توانها رایگان است، گفت: در زمینه تبلیغات شهری هم هر آنچه در توان داشته باشیم در بعد فرهنگسازی در حوزه معلولین کوتاهی نخواهیم کرد.
رشیدی افزود: برنامهریزی برای احداث نمایشگاه صنایع دستی در پارک نیشتمان با محور حمایت از فعالان حوزه صنایع دستی به ویژه زنان سرپرست خانوار و جمعیت کم توانها از دیگر برنامههای شهرداری است که سعی میکنیم با مصوبهای که از شورای شهر میگیریم زمینه بهرهمندی هرچه بیشتر معلولان از این ظرفیت را فراهم سازیم.
وی به اقدامات انجام گرفته در حوزه آموزش ضرورتهای مناسبسازی هم گریزی زد و گفت: در همین راستا دورههای آموزش ضرورت مناسبسازی معابر در کنار همکاران برای دهیاران برگزار شد.
شهردار سنندج از تهیه بانک اطلاعاتی از محل سکونت معلولان با کمک بهزیستی شهرستان خبر داد و ادامه داد: بر این اساس در بهسازی و آسفالت کوچه، معابر و خیابانهای بر اساس این بانک اطلاعاتی اولویت به نقاطی که محل سکونت و تردد معلولین است، داده شده است.
رشیدی اضافه کرد: معتقدیم که آنچه انجام گرفته قطره کوچک در برابر دریا بوده و معتقدیم هر مسئولی که وظیفه ارائه خدمت به جامعه معلولان و کمتوانها را داشته باشد ولی در مسیر خدمت به درستی عمل نکند خود کم توان است.
نظر شما