حسین محمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: بیشترین میزان اشتغال استان در سال گذشته بر پایه نرخ مشارکت اقتصادی در کشور بوده که این نرخ در استان نسبت به سه سال گذشته جهش مضاعفی داشته است.
وی ادامه داد: نرخ مشارکت اقتصادی در استان در سال گذشته ۵۰.۹ درصد و در میانگین کشوری ۴۱ درصد بوده که ۹.۹ درصد اختلاف داشته است.
معاون استاندار زنجان با بیان اینکه این اختلاف، کار را برای کسانی که میخواهند اشتغال ایجاد کنند، سختتر کرده است، اظهار داشت: نسبت اشتغال ایجاد شده و نرخ بیکاری استان نسبت به کشور عدد مطلوبی است.
محمدی با بیان اینکه ۵۰.۹ درصد جمعیت بالای ۱۵ سال استان را جمعیت فعال تشکیل میدهند، گفت: متقاضیان ایجاد اشتغال در استان نسبت به استانهای دیگر بالاتر است و هر چقدر عدد تحقق اشتغال استان در سال جاری مطلوب برآورد شود، چون نرخ مشارکت استان افزایشی بوده است، کار سختتر خواهد بود.
وی تصریح کرد: اشتغالزایی تبصره ۱۸ نقش مؤثری در تأمین مالی طرحها و پروژههای تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی دارد و از شبکه بانکی استان انتظار میرود که پرداخت این تسهیلات را در اولویت قرار دهد.
محمدی افزود: تعهد اشغال استان در سالجاری ایجاد حدود ۱۲ هزار شغل است که از این میزان، ۴۰ درصد آن به دانشآموختگان اختصاص دارد که نسبت به میانگین کشوری ۲۵ درصد بالاتر است.
وی با بیان اینکه میزان اشتغالزایی استان در پنج ماه نخست سالجاری نگرانیهایی را ایجاد کرده است، گفت: متأسفانه از ابتدای سالجاری تاکنون، درصد ایجاد اشتغال برای دانشآموختگان استان پایین بوده است که امیدواریم این روند با پرداخت تسهیلات در بخشهای مختلف شتاب بیشتری به خود بگیرد.
نظر شما