به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ماه دوشنبه -بیستونهم مرداد- به فاز کامل میرسد، تمام طول شب قابل مشاهده است، به طوری که حوالی غروب خورشید طلوع میکند و حوالی سحر نیز غروب میکند؛ در فرهنگ بومی آمریکایی و اروپایی، این ماه کامل "ماه خاویار" نام دارد.
طی شبهای بعدی، ماه هر روز حدود یک ساعت دیرتر طلوع میکند و اواخر شب نیز پدیدار میشود، سپس طی چند روز فقط در آسمان قبل سحر و اوایل صبح قابل مشاهده خواهد بود، زمانی که به تربیع آخر میرسد، یک هفته پس از ماه کامل، نیمههای شب طلوع میکند و حوالی ظهر نیز غروب میکند.
سیاره عطارد در اتصال خورشیدی
سیاره عطارد دوشنبه -بیستونهم مرداد- از نزدیکی خورشید در آسمان عبور خواهد کرد، این سیاره در نزدیکترین فاصله از زاویه چهار درجه و ۳۰ دقیقهای از خورشید ظاهر میشود و در حالی که در تابش خیرهکننده خورشید محو میشود، برای چندین هفته کاملاً غیرقابل مشاهده خواهد بود.
اتصال خورشیدی سیاره عطارد در ۱۱۶ روز یک بار رخ میدهد و نشاندهنده پایان ظهور این سیاره در آسمان عصر و انتقال آن به آسمان صبحگاهی است، سیاره عطارد در این زمان در فاصله ۰.۶۲ واحد نجومی از زمین حرکت میکند؛ هرگز سعی نکنید با استفاده از دوربین دوچشمی یا تلسکوپ به اجسام نزدیک خورشید نگاه کنید، این کار ممکن است باعث بروز نابینایی فوری و دائمی شود.
نظر شما