ضرورت رعایت بهداشت تغذیه در پیاده‌روی اربعین / از مصرف غذاهای بسیار شور و چرب خودداری شود

نماینده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در کشور عراق گفت: زائران اربعین برای اینکه به بیماری گوارشی مبتلا نشوند، باید نکات بهداشتی را جدی بگیرند و توصیه‌هایی که درباره نحوه مصرف موادغذایی به آنها شده است را رعایت کنند، در این راستا شست‌وشوی مرتب دست‌ها و رعایت بهداشت تغذیه امری ضروری است.

امیررضا طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه زائران بسیاری برای زیارت اربعین راهی کشور عراق شدند، اظهار کرد: همکاران جمعیت هلال احمر در کشور عراق برای توسعه خدمات تمهیداتی را در نظر گرفتند و در تمام استان‌ها، ورودی‌های مرزی مانند مرز مهران و خسروی تا مسیرهای بین راهی پست‌های امدادی مستقر هستند تا خدمات لازم را به زائران اربعین حسینی ارائه دهند.

وی با بیان اینکه در شهرهایی همچون در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا نیز نیروهای هلال احمر در راستای خدمت‌رسانی به زائران مستقر هستند، افزود: زائران باید مواردی را رعایت کنند تا گرمازدگی که مهم‌ترین موضوع در سفر اربعین است به حداقل برسد و کاهش یابد، در زمان اوج گرما از مکان اقامتی خارج نشوند و پیاده‌روی را در ساعات خنک و شب انجام دهند، البته با آگاهی‌رسانی‌های انجام شده بیشتر زائران این موضوع را مد نظر قرار داده‌اند.

نماینده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در کشور عراق پیرامون پیشگیری از بروز مشکلات گوارشی برای زائران اربعین خاطرنشان کرد: زائران باید از مصرف غذاهای بسیار شیرین، چرب و شور خودداری کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند و بتوانند سفر خود را بدون اینکه بیمار شوند، به پایان برسانند، همچنین افرادی که بیماری زمینه‌ای مانند فشار خون، دیابت و بیماری‌های کلیوی دارند، نباید در زمان و نحوه مصرف داروی خود تغییر ایجاد کنند، زیرا ممکن است با این کار سلامتی آنها به خطر بیفتد و از ادامه مسیر پیاده‌روی نیز باز بمانند.

طباطبایی اضافه کرد: زائران اربعین برای اینکه به بیماری گوارشی مبتلا نشوند، باید نکات بهداشتی را جدی بگیرند و توصیه‌هایی که درباره نحوه مصرف موادغذایی به آنها شده است را رعایت کنند، در این راستا شست‌وشوی مرتب دست‌ها و رعایت بهداشت تغذیه امری ضروری است.

کد خبر 781884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.