امیرحسین مزروعی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به عملکرد معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان در این باره افزود: بهعلت رکودی و افزایش قیمت تمام شده در حوزه ساخت مسکن که در کشور وجود داشت، با توجه به اینکه شهرداری نمیتواند به صورت مستقیم در این زمینه ورود کند، تصمیم بر این شد که با تعریف و تدوین بستههای تشویقی در چارچوب ارائه مشوقهای ساختوساز برای رفع این مشکل اقدام شود.
وی با اشاره به غیرحضوری شدن خدمات ارائه و صدور پروانه و ساختوساز شهرداری افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته و طبق آمار صدور پروانه ساختمانی در سال ۱۴۰۱ با ۱۸۳ و ۱۴۰۲ با ۱۷۱ مورد و در قیاس با مدت مشابه سالهای قبل، آمار صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده با ۱۹۳ مورد، در سال ۱۴۰۳ به رشد ۱۳ درصدی در صدور پروانه رسیده است.
مدیر شهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان ادامه داد: هماکنون آمار صدور پروانه در بعضی مناطق از بافت فرسوده به حدود ۱۴۳ درصد در منطقه ۹ و ۱۱۴ درصد در منطقه ۱۳ نیز میرسد که همین امر اهمیت ارائه مشوقهای ساختوساز در اصفهان را نشان میدهد.
مزروعی با بیان اینکه هدفگذاری شهرسازی الکترونیک در راستای تأمین حداکثری ارائه خدمات غیرحضوری در حال محقق شدن است، خاطرنشان کرد: این فرایند همچنان ادامه خواهد داشت و تلاش میکنیم تا آمار صدور پروانه به صورت غیرحضوری را به حداکثر برسانیم.
نظر شما