شهرداری اراک در حال عقد قرارداد ساخت پارک آبی است

نایب رئیس شورای کلانشهراراک گفت: شهرداری در حال عقد قرارداد برای ساخت پارک آبی است که امید می رود این مهم به زودی انجام و ما شاهد ساخت پارک هیجانی در دره گردشگری گردو باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، داوود قربانی امشب _جمعه بیست و ششم مرداد_ در نشست صمیمی مدیریت شهری با فعالین اجتماعی و نمایندگان تشکل‌های مردم نهاد اظهار کرد: ساخت پارک آبی یکی از مطالبات به حق مردم است.

وی افزود: اخیراً شاهد اقدامات بسیار خوب شهرداری اراک هستیم که این مهم مرهون مدیریت خوب دکتر محمودی است هستیم.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک ادامه داد: طرح تفرجگاه نور الشهدا یا دره گردو موجب ایجاد تحول بسیار خوبی در این منطقه شده است.

قربانی تصریح کرد: اخیراً شاهد پیاده کردن تجهیزات ادونچر پارک یا همون پارک هیجانی در تفرجگاه نور الشهدا (دره گردو) هستیم که اتفاق خوبی است.

وی گفت: شهرداری در حال عقد قرارداد برای ساخت پارک آبی است که امید می‌رود این مهم به زودی انجام و ما شاهد ساخت پارک هیجانی در دره گردشگری گردو باشیم.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا هزینه نگهداشت شهر را پایین بیاوریم و این امر فقط با اجرای هنرمندانه در پروژه‌ها محقق می‌شود.

وی اضافه کرد: مدیریت شهری تمام تلاش خود را به کار برده که بهترین‌ها را برای مردم شریف و اراک رقم بزند.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک ادامه داد: اقدامات بسیاری در حوزه حمل و نقل و تفرجگاهی و نهضت آسفالت در شهر اراک در حال انجام است و شهروندان هر روز شاهد تغییر و تحولات هستند.

قربانی گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌ها، حلقه واصله بین دولت و مردم هستند و بدون مشارکت آنها بسیاری از امور بی ثمر می‌ماند.

وی افزود: شهرداری و شورای شهر اراک در بحث اطلاع رسانی خوب عمل نکرده است، تشکلهای مردمی و فعالین اجتماعی با انعکاس دستاوردها و مواردی که در حوزه مدیریت شهری رخ می‌دهد می‌توانند از ظرفیت ارزشمند خود برای انعکاس واقعیت به جامعه هدف استفاده کند و این رسالت حرفه‌ای را به جامعه هدف انجام دهند.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: پروژه آفتاب که به نماد کم کاری و کم توجهی مدیریت شهری در سطح شهر اراک در ۱۸ سال تبدیل و معطل مانده بود در دوره شورای ششم با اقدامات ارزشمندی که صورت گرفت این نماد ناکارآمدی به یک پروژه‌ای فاخر برای شهر اراک تبدیل شد و به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

قربانی افزود: در بخش حمل و نقل عمومی هم گام‌های بلندی برداشته شده و ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اراک اضافه شد که در جای خود اقدامی بی‌سابقه است.

وی با بیان اینکه شهر اراک اولین شهری است که اتوبوس برقی را خریداری و مورد استفاده قرار داد اظهار کرد: خرید اتوبوس‌های برقی با دو رویکرد توجه به محله‌ها و مناطق کم برخوردار و کاهش آلودگی هوا مورد توجه قرار گرفت.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاهد رکوردشکنی در تولید و توزیع و پخش آسفالت در شهر اراک هستیم، موضوعی که کمتر در رسانه‌ها به آن پرداخته شد و این اقدام به دلیل اینکه شهروندان کمتر با مشکل مواجه شوند و عبور و مرور راحت تر و تسهیل‌شود، پخش آسفالت و توزیع آن به صورت شبانه انجام می‌دهد.

قربانی افزود: از ابتدای شورای ششم طرح تفکیک زباله از مبدا در دستور کار قرار گرفت و برای این مهم شهرداری با شرکت اکو قراردادی منعقد کرد و هم اینک شهروندان شاهد توفیقات خوبی در این زمینه هستند و اراک یکی از شهرهایی است که به بحث جمع‌آوری زباله از مبدا توجه ویژه‌ای کرده است.

وی، تجهیز معابر اراک به دوربین‌های پایشی را از دیگر اقدامات مدیریت شهری برشمرد و گفت: شهرداری اراک در مباحث فرهنگی و مناسبت‌های مذهبی و ملی در سه سال گذشته سنگ تمام گذاشته و می‌توان گفت پای ثابت همه برنامه‌ها بوده است.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک با بیان اینکه شهرداری اراک برای حمایت از مشاغل و تولیدات داخل استان تمام خودروهای سنگین خود را از شرکت هپکو خریداری کرده است افزود: افزایش تجهیزات خودرویی و فردی در آتش‌نشانی اراک طی دوره ششم متحول شده و هم‌اکنون آتش‌نشانی اراک یکی از مجهزترین و پیشرفته‌ترین مراکز کشور به شمار می‌رود.

کد خبر 781681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.