حسن مهرعلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: این بازرسین بهداشتی در قالب تیمهای متفاوت بهداشت محیط، مسیرهای پیاده روی و مواد غذایی موکبها را بررسی میکنند.
وی با اشاره به اینکه اماکن و مراکز بین جادهای مورد پایش ویژه تیمهای بهداشتی قرار میگیرد، افزود: بازرسان بهداشتی، تمام موکبها و اقامتگاههای موقت را از لحاظ آب، غذا، بهداشت فردی، بهداشت ابزار و وسایل، بهداشت مواد غذایی، فرآیند طبخ، عرضه و نگهداشت مورد بازرسی قرار میدهند.
مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت گفت: برنامه بازرسی در سه نوبت صبح، ظهر و شب در حال انجام است و بازرسان همزمان از دستگاههای پرتابل بازرسی به منظور دقت بالا در آنالیز آب و غذا و بررسی محیطی استفاده میکنند.
مهر علی ادامه داد: بیش از ۶۰ بازرس بهداشت، مواکب اربعین در شهرستانهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک را بررسی میکنند.
وی با اشاره به اینکه این طرح از ۱۵ مرداد شروع شده و تا ۴ روز بعد از اربعین ادامه دارد، تصریح کرد: توصیه بهداشتی و آموزش زائران و همچنین آموزش عوامل موکبها در مباحث تخصصی نیز، در دستور کار تیمهای بازرسی قرار دارد.
نظر شما