به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی کوشا، امروز _یکشنبه بیستویکم مرداد_ در دومین جلسه استانی قرارگاه پیشگیری و مقابله با سرقت با اشاره به عملکرد مطلوب مجموعه پلیس، آگاهی و نیروی انتظامی برای کشف و پیگیری از سرقت اظهار کرد: استان کردستان در جدول ردهبندی از لحاظ این نوع از آسیب اجتماعی جزو استانهای آخر کشور است که نشانه تدین و فرهنگ بالای مردم این دیار است که نسل به نسل نهادینه شده است.
وی با بیان اینکه این آمار کاهش به معنای رفع تکلیف نیست و بایستی تلاش شود این روند کاهشی تداوم یابد، افزود: با تعامل و همافزایی مسئولان و شهروندان میتوان شاهد کاهش وقوع آمار سرقت بیش از پیش در استان باشیم.
استاندار کردستان با اشاره به اهمیت موضوع مبارزه با سرقت و بررسی نقش فرهنگ شهروندی در کاهش تمایل به ارتکاب این جرم، گفت: در این زمینه همکاری همه دستگاههای عضو قرارگاه در خصوص مراقبت از اموال مردم امری بدیهی است و بهرهگیری از ظرفیت همه دستگاهها میتواند به پیشگیری از این معضل در استان کمک کند.
زارعیکوشا راهاندازی کمپ ماده ۱۶ را در کاهش سرقتها مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: تا سه ماه آینده کمپ ماده ۱۶ شهرهای سقز و قروه نیز راه اندازی خواهد شد.
وی در ادامه به پایین بودن آمار سرقت مسلحانه در استان اشاره و تصریح کرد: مجموعه آگاهی و انتظامی استان با همکاری دستگاهها، توفیقات خوبی در حوزه مقابله با سرقت داشتهاند که قابل ستایش و تحسین است.
استاندار کردستان به برگزاری مرتب جلسات قرارگاه مقابله با سرقت در شهرستانها و لزوم آموزش به مردم برای پیشگیری از سرقت از منازل، اشاره و بدترین نوع سرقت را سرقت از منازل اعلام کرد که دارای تبعات روحی و روانی برای ساکنان آن است.
زارعیکوشا با اشاره به اهمیت پیشگیری از سرقت منزل، تاکید کرد: دزدی از منزل، علاوه بر ضرر و زیان مالی، میتواند پیامدهای روحی و روانی منفی بسیاری برای ساکنان به همراه داشته باشد، بنابراین، پیشگیری از سرقت منزل، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و با اقدامات سادهای میتوان احتمال وقوع سرقت را به طور قابل توجهی کاهش داد.
وی از مدیران دستگاههای اجرایی، فرمانداران و بخشداران خواست با بهرهگیری از همه ظرفیتها همکاری با نیروی انتظامی را توسعه داده و زمینه کاهش سرقت را با نصب دوربین و ایمن سازی اماکن و ابنیه با بهرهگیری از سیستمهای حفاظتی و امنیتی را کاهش دهند.
نظر شما