به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، دکتر علیرضا امانی ظهر امروز _شنبه بیستم مرداد_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته ۶۵ پزشک متخصص در اراک جذب شد که بخشی از نیاز درمانی در این زمینه رفع شد.
وی با بیان اینکه استان با کمبود پزشک متخصص طب اطفال، اورژانس و بیهوشی مواجه است، افزود: امسال جذب ۸۰ تا ۹۰ پزشک متخصص در اراک در دستور کار قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: جذب پزشکان در دولت سیزدهم به چهار هزار و ۳۰۰ متخصص افزایش پیدا کرده است اما در سطح کشور و استان کمبود جراح قلب و فوق تخصص اطفال وجود دارد، البته کمبود نیروی متخصص استان با جذب این تعداد در آبان ماه رفع میشود.
امانی ادامه داد: افزایش تعداد تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم در تاریخ این استان بی سابقه بوده است.
وی تاکید کرد: ابتدای دولت سیزدهم در استان مرکزی پروژههای نیمهتمام بسیاری وجود داشت که در حوزه بهداشت و درمان اتمام چهار پروژه اصلی در دستور کار قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: در دولت سیزدهم ساخت بیمارستان سینا آشتیانی در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه این پروژه تکمیل و تجهیزات مورد نیاز آن خریداری شده است.
امانی با بیان اینکه ساخت مرکز دیالیز بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) به عنوان تنها مرکز دیالیز دولتی هم در دستور کار قرار گرفت گفت: هم اینک در یک لاین این مرکز دیالیز ۲۰ بیمار انجام میشود.
وی ادامه داد: همچنین ساخت فاز سوم بیمارستان خوانساری با همکاری خیرین آغاز شد که این بخش در سه روز آینده مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: بهرهبرداری از بیمارستان ولیعصر (عج) هم از دیگر پروژههای نیمهتمام بود که اتمام آن در دستور کار قرار گرفت و هم اینک در این بیمارستان به بیماران داخلی و اورولوژی خدمات ارائه میشود.
امانی با اشاره به افزایش تعداد تختهای بیمارستان شازند به ۱۵۰ تخت تصریح کرد: این افزایش با تعهد پتروشیمی به عنوان مسئولیت اجتماعی ایجاد میشود و دانشگاه علوم پزشکی بر این مجموعه نظارت دارد.
وی ادامه داد: تا زمانیکه پمپ بنزین مقابل بیمارستان ولیعصر (عج) جمع یا فعالیت آن متوقف نشود، بیمارستان به طور کامل جابهجا نمیشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به رتبه بندی بیمارستانها هم گفت: نوع خدمات بیمارستانها در رتبه بندی تغییر نمیکند، تنها ضرر از نظر مالی با بیمهها است که تخفیف داده میشود البته هنوز رتبه بندی استان ابلاغ نشده است و کاربری آموزشی دارد.
امانی افزود: نامهای به وزارتخانه ارسال شده است مبنی بر اینکه در حال جابهجایی بیمارستانها هستیم و تقاضا داریم اعتبار بخشی با تأخیر اجرا شود، تاکنون هیچ درجهای در سامانه وزارت بهداشت برای بیمارستان ولیعصر (عج) اراک اعلام نشده و خبر اعلامی سندیت ندارد.
وی با اشاره افزایش شمار بیماران به علت آلودگی هوای اراک اظهار کرد: آلودگی هوا برای کودکان موجب افزایش مراجعه به مراکز درمانی اراک شده که بخشی از آن به علت رایگان شدن ارائه خدمات به کودکان زیر هفت سال است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تلهگذاری برای پشه آئدس در استان انجام شده و نتایج آزمایش حاکی از نبود این پشه است.
امانی با اشاره به مدیریت دارو در استان افزود: ممکن است کمبود دارو در استان وجود داشته باشد که این مشکل کشوری است و برخی اقلام مانند شیرخشک و انسولین در داروخانههای منتخب توزیع میشود.
نظر شما