ورزش دانشگاهی به سمت حرفه‌ای شدن حرکت می‌کند

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه فقط نهاد علم نیست و باید نهاد ورزشی، فرهنگی و اجتماعی باشد، از این‌رو آئین نامه‌هایی در حال تدوین است تا به سمت حرفه‌ای شدن حرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هاشم داداش‌پور در آئین افتتاحیه شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان اظهار داشت: امیدوارم دانشجویان از این فرصت حداکثر استفاده را ببرند، المپیاد ورزشی پسران را در دانشگاه اصفهان و المپیاد ورزشی دختران را در دانشگاه صنعتی داشتیم.

وی افزود: در المپیاد پانزدهمین در تبریز نزدیک به یک ماه مسابقات به طول انجامید اما در اصفهان با وجود دو دانشگاه قدرتمند این رویداد در بخش پسران و دختران به صورت همزمان برگزار می‌شود.

داداش‌پور تصریح کرد: بزرگ‌ترین رویداد در کشور را داریم که با حضور بیش از ۶ هزار دانشجو، سرمربی، سرپرست و داور برگزار می‌شود، نزدیک به ۹ ماه است که پروسه برگزاری این مسابقات ادامه دارد، نسبت به ۲ سال پیش ۴ رشته بیشتر داشتیم و از ۱۰ رشته به ۱۴ رشته رسیدیم.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: ورزش قهرمانی را در ۱۲ دانشگاه داشتیم که به ۱۶ دانشگاه افزایش یافته است؛ این ورزشکاران که مراحل مختلف مسابقات درون دانشگاهی، استانی و حالا ملی را پشت سر می‌گذارند و پس از این نیز پشتیبانی می‌کنیم تا در مسابقات جهانی نیز حضور یابند.

وی افزود: المپیاد جهانی در سال آینده برگزار خواهد شد، مسابقات تک رشته جهانی هم در پیش خواهد بود؛ ورزش در دانشگاه‌های کشور رویکرد منفعل داشت و به صورت آماتوری دنبال می‌شد اما به سمت فعال و حرفه‌ای شدن حرکت می‌کنیم.

داداش‌پور با بیان اینکه سال گذشته در ۳ رشته و امسال در ۷ رشته لیگ ورزشی خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: باشگاه‌داری در عرصه دانشگاهی نیز از دیگر برنامه هاست، دانشگاه فقط نهاد علم نیست و باید نهاد ورزشی، فرهنگی و اجتماعی باشد، آئین نامه‌هایی در حال تدوین است تا به سمت حرفه‌ای شدن حرکت کنیم.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: با استفاده از این مسابقات، دانشجویان سرآمد کشور را انتخاب خواهیم کرد، دانشجویان سرآمد ورزشی مورد حمایت قرار خواهند گرفت و برای ۲ تا ۵ درصد از دانشجویان کشور تسهیلات ویژه قرار خواهیم داد.

کد خبر 779199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.