سید حجتالله موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: امسال وزارت نیرو به منظور مدیریت مصرف برق سیاستهای تشویقی در حوزههای مختلف اعم از خانگی، کشاورزی، صنعتی و تجاری تدوین کرده است که هدف از این کار مدیریت مصرف برای پایداری شبکه برق به ویژه در بخش خانگی است.
وی افزود: بیشترین مصرف برق کشور مربوط به بخش خانگی است به گونهای که بیش از ۴۰ درصد برق مصرفی کشور در حوزه خانگی است، اما در خوزستان حدود ۸۰ درصد برق مصرفی مربوط به بخش خانگی است.
مدیر روابط عمونی شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: بسیاری از کشورهای پیشرفته برای مدیریت مصرف برق سیاستهای تنبیهی به کار میگیرند، اما امسال پویش "با انرژی" با هدف کاهش ۱۵ درصدی مصرف برق در نظر گرفته شده است.
موسوی اضافه کرد: مردم با دریافت اپلیکیشن "با انرژی" از طریق سایت https://ba-energy.ir یا شمارهگیری کد دستوری #۱۵۲۱* اپلیکیشن با انرژی را نصب و اطلاعات مشترک را وارد میکنند، طبق راهنماییهای این اپلیکیشن به صورت هفتگی از کنتور هوشمند عکس میگیرد و پس از پایش در صورتی که مشخص شد مشترک برق مصرفی خود را ۱۵ درصد کاهش داده است در قرعه کشی شرکت میکند.
وی تاکید کرد: ۳۰۰ خودروی اتومات، ۱۵۰۰ جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی و صدها و دهها جوایز نفیس دیگر برای مشترکانی که در این پویش شرکت میکنند در نظر گرفته شده است؛ مرحله نخست پویش سراسری باانرژی برگزار شد که هشت نفر از مشترکان خوشمصرف کلانشهر اهواز موفق به کسب جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی شدند.
وی خاطر نشان کرد: در بخش تجاری و صنایع نیز برنامه ریزی های مختلف برای کاهش برق مصرفی انجام شده است. به طور مثال در بخش کشاورزی در صورتی که در شبانه روز در پیک مصرف تنها پنج ساعت برق مصرف نکنند، ۱۹ ساعت برقی مصرفی دیگر رایگان میشود.
دبیر ستاد اطلاعرسانی گذر از پیک و مدیریت مصرف تابستانه خوزستان اضافه کرد: اولویت اصلی و خط قرمز وزارت نیرو پایداری برق بخش خانگی است تا مردم همیشه در رفاه باشند.
موسوی با اشاره به چگونگی مدیریت مصرف برق خانگی تاکید کرد: خانوارها میتوانند با اقدامات سادهای هم به صنعت برق در پایداری شبکه برق کمک کنند و هم با کاهش ۱۵ درصدی برق مصرفی خود رد این پویش شرکت کنند و شانس برنده شدن در این جوایز را داشته باشند.
وی در خصوص تاثیر تنظیم دمای کولر بر کاهش مصرف برق گفت: بر اساس بررسیهای انجام شده با تغییر دمای کولرهای گازی از ۱۸ به ۲۴ درجه ۷۱۰ مگاوات در مصرف انرژی صرفهجویی میشود که این میزان تقریباً نصف تولید نیروگاه رامین است.
مدیر روابط عمومی شرکت برق منطقهای خوزستان تاکید کرد: استفاده از روشنایی طبیعی، عدم استفاده از لوازم برقی پرمصرف در ساعات پیک مصرف، استفاده از وسایل الکترونیکی دارای برچسب A و A Plus ، استفاده از ماشین لباسشویی با ظرفیت کامل در ساعات غیر پیک، گردگیری از لامپها برای افزایش روشنایی لامپها برخی دیگر از راهکارهای کاهش مصرف برق هستند.
نظر شما