به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، فهام مرادپور روز _یکشنبه چهاردهم مرداد_ در جمع خبرنگاران با اشاره به ارتقای کیفیت ارائه خدمات به موکبداران اظهار کرد: موکبها از بیستم مرداد در مکانهای اعلام شده ستاد مستقر میشوند.
وی افزود: از بیستم مرداد (پنجم صفر) تا سیام مرداد (پانزدهم ماه صفر) ماشینهای حامل بارهای موکبهای ۱۲ استان میتوانند از مرز خسروی خارج شوند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه تصریح کرد: موکبهایی که تا پانزدهم ماه صفر موفق به خارجکردن بارهای خود نشده باشند، میتوانند بارهای خود را از مرز سومار بهعنوان یک مرز پشتیبان خارج کنند.
مرادپور ادامه داد: زیرساختهای خروج بار برای موکبها را از پانزدهم مرداد در مرز خسروی مستقر میکنیم و در مرز خسروی و قصرشیرین آماده پذیرایی از رانندگان ماشینهای حمل بار موکبها و پذیرایی از نمایندگان موکبهای استانهای مختلف هستیم.
وی با اشاره به گرمی هوا و نیاز بیشتر به آب در ایام پیشرو عنوان کرد: در این زمینه تاکنون ستاد عتبات و عالیات دو میلیون و ۷۰۰ هزار آبمعدنی را به استان وارد کرده است.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتباتعالیات استان کرمانشاه با بیان خدمات ارائه شده توسط موکبهای در اربعین خاطرنشان کرد: موکبهای ما خدماتی مختلفی از جمله خدمات درمانی، تغذیهای و خدمات دیگر را ارائه میکنند، اما عمده خدمات در زمینه تغذیه و پذیرایی است؛ البته تعدادی از موکبهای ما در شهرستانها در زمینه خدمات درمانی و خدمات دیگر شامل تعمیر ماشین، کالسکه ویلچر فعالیت میکنند.
مرادپور اضافه کرد: باید توجه داشت موکبهای ما در کشور عراق شامل موکبهای درمانی، خدماتی، اسکان و تغذیه است.
وی با اشاره به زمان خدمترسانی موکبها به زوار عزیز تاکید کرد: موکبها برای برگشت از مرز، در بازه زمانی دو روز مانده به اربعین تا دوازدهم شهریور این امکان برایشان فراهم است.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتباتعالیات استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در حدود ۲۷۰ موکب موفق به ثبتنام برای دریافت پروانه موکبداری در سامانه موکبداری شدهاند، تأکید کرد: در حال حاضر سایت بسته شده است، اما با توجه دریافت مجوز حذف و اضافه، احتمال دارد، تعداد بیشتر خواهد شد.
مرادپور درباره جمعآوری نذورات و کمکهای مردمی اضافه کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات متولی جمعآوری کمکهای مردمی، اسکان و تغذیه زائران اربعین است؛ بنابراین تمام هزینههای موکبها از محل کمکها و نذورات مردمی تهیه شده است.
وی افزود: این ستاد مسئولیت جمعآوری کمکها و توزیع مناسب آن بین موکبها را بر عهده دارد، البته باید یادآوری کرد که مردم میتوانند کمکهای نقدی، غیرنقدی و نذورات خود را بهطور مستقیم در اختیار موکبها قرار دهند.
نظر شما