محمد وحیدنیا در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه درتعیین عوارض نوسازی مؤلفههای مختلفی دخیل هستند که نوع، جنس مواد به کار گرفته شده، قیمت منطقه، تعداد طبقات و حتی قدمت ساختمان از جمله آنها است، اظهار کرد: عوارض عمرانی و نوسازی شهری عوارضی است که مالکان سالانه موظف به پرداخت برای نوسازی شهر هستند.
وی افزود: برخی تصور میکنند این عوارض برای نوسازی ملکشان است، اما طبق قانون مالکین املاک در سطح شهر در اداره شهر سهیم میشوند و میتوانند با پرداخت عوارض نقشی ایجاد کنند.
مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم تصریح کرد: تعداد املاکی که در شهر قم شامل عوارض نوسازی براساس ممیزی بخش و بررسی املاک میشود بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار ملک است که باید به صورت سالانه پرداخت کنند.
وحیدنیا با اشاره به تلاش برای فرهنگسازی پرداخت به موقع عوارض نوسازی، اضافه کرد: در این خصوص جشنوارههایی برگزار شد که نتیجه مثبت داشت و موجب ترغیب مردم به پرداخت عوارض شد.
وی تاکید کرد: یکی از مسائل مربوط به اداره شهر بحث عمران و آبادانی شهر است، حجم گسترده فعالیت شهرداری در حوزههای مختلف از جمله مسائل فرهنگی، محیط زیست، فضای سبز و مسائل عمرانی بوده و بیانگر آن است که مجموعه شهرداری تلاش کرده است تا از طریق همین عوارض خدماتش را به صورت گسترده در سطح شهر انجام دهد.
مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: مبالغ عوارض مبالغی نیست که افراد برای پرداختش دچار مشکل شوند، اما پرداخت به موقع آن میتواند شهرداری را تأمین هزینههای شهر کمک کند.
وحیدنیا افزود: شهروندان تلاش کنند عوارض را به صورت سالیانه پرداخت کنند تا شامل جریمه نشوند و بتوانند شهرداری را در انجام وظایفش کمک کنند و موجب آبادانی و شکوفایی شهر قم شوند.
نظر شما