به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، فریدون فعالی اظهار کرد: در حوزه میراثفرهنگی دغدغه اصلی محدود بودن اعتبارات دولتی برای حفاظت و مرمت آثار است که انجمن خیرین میراثفرهنگی میتواند در این زمینه بسیار مؤثر باشد.
وی افزود: تا امروز احکام اعضای انجمن خیرین میراثفرهنگی ۲۰ استان صادر شده است و امروز انجمن خیرین استان اردبیل به عنوان استان بیست و یکم آغاز به کار میکند.
مشاور معاون میراثفرهنگی کشور بیان کرد: خیرین به عنوان سفیران میراثفرهنگی هستند و ما از این عزیزان فقط کمک مالی نمیخواهیم، تبیین امور و بیان اهمیت میراثفرهنگی در بین اهالی جامعه و سایر خیرین میتواند گره گشای حوزه میراثفرهنگی باشد.
حسن محمدی ادیب مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: استان اردبیل پیشتاز امورات خیریه است و ما از ابتدای تشکیل انجمن ملی خیرین میراثفرهنگی، در استان نیز این انجمن را تشکیل داده و تا کنون قبل از صدور احکام دو جلسه نیز برگزار کردهایم.
حسن محمدی ادیب ادامه داد: کمک مالی و حمایت معنوی خیرین و علاقمندان به حوزه میراثفرهنگی در جهت حفاظت از آثار تاریخی و فرهنگی استان، جلب حمایت عمومی و به ویژه معرفی این آثار در سطح ملی و بینالمللی از جمله اهدافی است که ما در انجمن خیرین میراثفرهنگی استان اردبیل پیگیری میکنیم.
در انتهای این جلسه با اعطای حکم علی دارابی قائم مقام وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و مدیرعامل انجمن خیرین میراثفرهنگی کشور، حسن محمدی ادیب مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل به عنوان رئیس انجمن خیرین میراثفرهنگی اردبیل به مدت دو سال منصوب شد.
نظر شما