به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی کرمان، علیرضا وحیدزاده در مراسم افتتاحیه دومین مرکز نگهداری از دختران بالای ۱۸ سال کشور در شهرستان بم اظهار کرد: این مرکز توسط خیران راهاندازی شده است و دختران بالای ۱۸ سال که از مراکز بهزیستی این شهرستان ترخیص میشوند، میتوانند تا زمان تشکیل زندگی مستقل در این مرکز اقامت داشته و خدمات دریافت کنند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه این مراکز تحت عنوان خانه مستقل فعالیت میکنند، افزود: فرزندان بیسرپرست و بدسرپرستی که در مراکز بهزیستی پرورش پیدا میکنند، بعد از اینکه به ۱۸ سالگی میرسند، به لحاظ ادبیات اداری و اجتماعی به سن بلوغ اجتماعی میرسند و باید مستقل زندگی کنند.
وی گفت: خلاهایی که در کل کشور وجود دارد، در زمینه ترخیص فرزندان بالای ۱۸ سال است که سن بسیار کمی است، زیرا در خانوادههای معمولی سن استقلال بین ۲۵ تا ۳۰ سالگی است، از این رو بعد از ترخیص، کار برای فرزندان بهزیستی بسیار سخت میشود و با مشکلاتی از جمله نداشتن مسکن و شغل و نداشتن شناخت مهارتهای زندگی مواجه میشوند.
وی با بیان اینکه هدایت به زندگی مستقل به معنای دادن فرصت به فرزندان تحت حمایت بهزیستی است تا بتوانند با حمایت سازمان بهزیستی و تکیه بر توانمندیهای خود زندگی مستقلی را تجربه کنند، افزود: کاهش وابستگی فرزندان به تدریج صورت میگیرد و آنها در دوران حضور در مراکز نگهداری، ضمن یادگیری مهارتهای فردی و شغلی برای فعالیت در سطح جامعه آماده میشوند.
وحیدزاده با بیان اینکه این مرکز دومین مرکز در سطح کشور است که در راستای حمایت از زندگی مستقل فرزندان بهزیستی راهاندازی شده است، گفت: تصمیم داریم تا ابتدای مهر سالجاری یک مجموعه دیگر از این نوع را راهاندازی کنیم.
وی با بیان اینکه بهزیستی طبق وظیفهای که بر دوش دارد، بچهها را رها نمیکند، بیان کرد: در این خانهها فرزندان بهزیستی در گروههای چهار و پنج نفره در یک سوئیت به صورت مشترک زندگی میکنند و در طول این مدت مهارتهای زندگی را نیز فرا میگیرند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان خاطرنشان کرد: بعد از زلزله پنجم دی، تعداد مراکز نگهداری کودکان بدسرپرست و بی سرپرست در بم افزایش پیدا کرد و در حال حاضر این مراکز به ۱۰ مورد رسیده است.
نظر شما