روند نرخ بیکاری در استان کرمانشاه کاهشی است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه گفت: نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۰ معادل ۱۴.۹ بود؛ این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۱۴.۲ و در نهایت نرخ بیکاری سال ۱۴۰۲ به ۱۲.۳ رسیده که روندی کاهشی را نشان می دهد و این موفقیت همچنان استمرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نورایی امروز _یکشنبه هفتم مرداد_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از یک هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه‌تمام در سامانه نظارت استان کرمانشاه ثبت شده است که از نظر تخصیص اعتبار در اولویت هستند.

وی افزود: همچنین برخی پروژه‌های مستمر مانند تجهیز ساختمان‌های اداری، جهاد کشاورزی و آب و فاضلاب استان کرمانشاه دارای اولویت تخصیص اعتبار هستند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه هم‌اکنون در استان کرمانشاه ۴۴۹ پروژه قابلیت بهره‌برداری دارند، اما برای افتتاح آن‌ها بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار دارای اولویت مورد نیاز است.

وی همچنین گفت: سد کبوتر لانه کنگاور با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد، پروژه آب رسانی به کرمانشاه از سد گاوشان، پروژه رودخانه آب شوران، پروژه آب رسانی به سنقر، پروژه شبکه‌های سد قشلاق شهرستان صحنه و پروژه قطار شهری کرمانشاه جزو مواردی هستند که طبق قانون همه ساله به آن‌ها برای پیشرفت اعتباراتی تخصیص داده می‌شود.

نورایی با بیان اینکه در استان کرمانشاه ۶۲ پروژه ملی و ملی - استانی وجود دارد، ادامه داد: امسال برای پروژه‌های ملی سه هزار و ۷۵۳ میلیارد تومان و برای پروژه‌های ملی - استانی چهار هزار و ۲۸۹ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده است و این آمار در اختیار شورای برنامه‌ریزی استان قرار گرفته است.

روند نرخ بیکاری در استان کرمانشاه کاهشی است

وی همچنین گفت: نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۰ معادل ۱۴.۹ بود؛ این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۱۴.۲ رسید و در نهایت نرخ بیکاری سال ۱۴۰۲ به ۱۲.۳ رسیده که روندی کاهشی را نشان می‌دهد و این موفقیت همچنان استمرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه با بیان اینکه چهار مؤلفه مهم در نشان دادن نرخ بیکاری مؤثر است، افزود: این چهار مؤلفه شامل جامعه شهری، فارغ تحصیلان دانشگاهی، زنان و جوانان است که در پایین آوردن نرخ بیکاری تأثیر دارد.

وی اظهار کرد: قشر عظیمی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در استان کرمانشاه زنان هستند که باید برای کاهش نرخ بیکاری از این قشر به بهترین وجه ممکن در اداره امور دولتی و خصوصی استفاده شود.

نورایی گفت: اگر در استان کرمانشاه سرمایه گذاری انجام شود ولی از این چهار مؤلفه استفاده نشود، در کاهش نرخ بیکاری راه به جایی نخواهیم برد.

سال گذشته ۷,۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در کرمانشاه پرداخت شد

وی ادامه داد: بانک‌های استان سال گذشته هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردند که رقم قابل توجهی برای ایجاد اشتغال است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه با بیان اینکه اگر تسهیلات به درستی در جامه هدف تقسیم شود تأثیر بسزایی در کاهش نرخ بیکاری دارد، ادامه داد: سال گذشته هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بین دستگاه‌های اصلی کرمانشاه مانند اداره کل صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، کار و رفاه اجتماعی و دستگاه‌های مهم حوزه معیشت مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی تقسیم شد.

کد خبر 775848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.