دولت آلمان به صهیونیست‌ها خوش‌خدمتی کرد

وزیر فرهنگ گفت: مرکز اسلامی هامبورگ که از یادگاران آیت‌الله العظمی بروجردی (ره) بوده و حضور بزرگانی چون آیت‌الله دکتر بهشتی را در حافظه خود دارد با هجوم ۲۰۰ پلیس آلمان به شکلی عجیب بسته شد؛ ‏به نظر می‌رسد دولت آلمان برای التیام شکست‌های تحقیرآمیز صهیونیست‌ها این خوش‌خدمتی را انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به تعطیلی ناگهانی مرکز اسلامی هامبورگ نوشت:

«مرکز اسلامی هامبورگ که از یادگاران آیت‌الله العظمی بروجردی (ره) بوده و حضور بزرگانی چون آیت‌الله دکتر بهشتی را در حافظهٔ خود دارد با هجوم ۲۰۰ پلیس آلمان به شکلی عجیب بسته شد.

‏به نظر می‌رسد دولت آلمان برای التیام شکست‌های تحقیرآمیز صهیونیست‌ها از جمله عملیات پهپاد یافا این خوش‌خدمتی را انجام داده است.»

دولت آلمان به صهیونیست‌ها خوش‌خدمتی کرد

به گزارش ایمنا، روز گذشته بود که رسانه‌های آلمان کردند که نیروهای پلیس این کشور به «مرکز اسلامی هامبورگIZH» حمله کردند و هم‌زمان وزارت کشور آلمان نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این مرکز اسلامی و سازمان‌های تابعه آن را ممنوع کرده و مدعی شد که «این انجمن اهداف اسلام‌گرایی افراطی» را دنبال می‌کند.

البته از آبان پارسال و در ادامه فضاسازی رسانه‌ها و دولت آلمان علیه این مرکز اسلامی، احزاب تشکیل‌دهنده دولت ائتلافی این کشور، با ارائه طرحی به پارلمان، خواستار بسته‌شدن این نهاد مذهبی و فکری شدند و پارلمان این کشور نیز قرار شد این طرح را به رأی بگذارد که آیا این مرکز باید بسته شود یا خیر و اینکه چگونه باید بسته شود.

پلیس آلمان آبان پارسال به بهانه بررسی برخی ادعاهای واهی و فاقد مدرک و سند، به مرکز اسلامی هامبورگ و ۵۴ مرکز دیگر در هفت ایالت فدرال حمله کرد. وزارت کشور آلمان در آن زمان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: مرکز اسلامی هامبورگ و نهادهای تابعه به ظن اقدام علیه نظم عمومی مورد بررسی و ۵۴ مرکز در ۷ ایالت فدرال مورد بازرسی قرار گرفتند. در این بیانیه بدون ارائه هرگونه سند و مدرکی ادعاهایی علیه فعالیت‌های مرکز اسلامی هامبورگ مطرح شد.

مرکز اسلامی هامبورگ، از مراکز مهم اسلامی و قدیمی آلمان است که سال ۱۳۳۲ با حمایت آیت الله بروجردی در شهر هامبورگ تأسیس شد. انتشار مجلاتی به زبان آلمانی و فارسی و ارائه خدمات مشاوره‌ای، بخشی از اقدامات این مرکز است. این مجموعه اسلامی، کتابخانه‌ای با بیش از شش هزار عنوان کتاب در موضوعات مختلف اسلامی و شیعی دارد.

به علت حضور قدرتمند لابی‌های رژیم صهیونیستی و گروهک تروریستی منافقان در برخی شهرهای آلمان، پیش از این نیز هر از گاهی اتهامات و جوسازی‌هایی علیه این نهاد و سازمان مذهبی-فرهنگی در فضای رسانه‌ای آلمان ایجاد می‌شد، اما سال ۱۴۰۱ با شروع ناآرامی‌ها و اغتشاشات در بعضی برخی شهرهای ایران، حملات رسانه‌ای و سیاسی علیه مرکز اسلامی هامبورگ بیشتر شد؛ به‌ویژه اینکه دولت آلمان همراه با آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی آشکارا و به دور از روکش‌های دیپلماتیک از اغتشاشات در ایران حمایت کردند.

درخواست بستن مرکز اسلامی هامبورگ یکی از بندهای طرح ۲۲ ماده‌ای احزاب دولت ائتلافی آلمان علیه ایران است؛ این طرح که با بهانه و عنوان انحرافی «دفاع از حقوق بشر» به‌طور منحصر برای حمایت از اغتشاشگران و چگونگی ادامه ناآرامی‌ها در ایران تدوین شده بود، «تشدید تحریم‌ها علیه ایران و حمایت از نیروهای اپوزیسیون ایران در آلمان» از بندهای دیگر آن است.

احزاب حاکم در دولت آلمان در حالی خواستار بستن این مرکز فرهنگی و فکری ایران شدند که در تناقضی آشکار با شعار «دفاع از آزادی بیان» آشکارا با دخالت در امور داخلی ایران، از اغتشاشات و اقدامات تروریستی در برخی مناطق ایران حمایت کردند.

کد خبر 775042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.