تولید ۳۱ هزار تن گوشت مرغ در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۳۱ هزار تن گوشت مرغ در چهار ماه ابتدای سال جاری خبر داد.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با بیان اینکه طی چهار ماه امسال ۱۶ میلیون و ۳۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان صورت گرفته است، اظهار کرد: این میزان از مدت مشابه سال قبل ۳۱ درصد بیشتر بوده است.

وی با بیان اینکه در چهار ماه ابتدای سال گذشته ۱۲ میلیون و ۵۰۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی داشتیم، افزود: از این میزان جوجه‌ریزی انجام‌شده بیش از ۳۱ هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه ۱۶ هزار تن گوشت تولیدی مرغ در داخل استان مصرف و ۱۵ هزار تن از استان صادر شده است، خاطرنشان کرد: تولید یاد شده در ۳۷۵ واحد مرغداری صورت گرفته که از برنامه ابلاغی هم ۱۶ درصد بیشتر شده است.

عطایی با تاکید بر اینکه تهران و کرج مشتری‌های عمده گوشت مرغ تولیدی قزوین هستند، گفت: در استان قزوین ۴۱۵ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت تولید ۱۰ میلیون و ۱۷۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی داریم و هر سال به طور میانگین چهار دوره جوجه‌ریزی در این استان صورت می‌گیرد.

کد خبر 774340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.