به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، شمسالله خدادادی صبح امروز _دوشنبه یکم مرداد_ در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت طرح و پروژههای این مجموعه، اظهار کرد: بنیاد مسکن مفتخر به خدماترسانی به مردم روستا و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر است.
وی در حوزه مقاومسازی مسکن روستایی، افزود: در استان کرمانشاه بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر معادل ۲۶ درصد جمعیت استان در ۲۵۳۲ روستا، مساکن روستایی دارند.
مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه مجموع تعداد واحدهای روستایی را ۱۱۸ هزار و ۷۸۱ واحد عنوان و خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای طرح مقاومسازی مسکن روستایی از سال ۱۳۸۳، بیش از ۸۸ هزار واحد مقاومسازیشدن است.
جایگاه اول کرمانشاه در مقاومسازی مسکن روستایی
خدادادی با اشاره به جایگاه اول کرمانشاه در مقاومسازی مسکن روستایی با ۷۴ درصد، تصریح کرد: میانگین مقاومسازی مسکن روستایی در کشور ۵۳ درصد است که با عملکرد خوب بانکهای عامل، مشارکت خوب مردم روستایی و مدیریت مناسب بنیاد مسکن استان در بحث مقاومسازی مسکن روستایی، جایگاه نخست کشوری را کسب کردهایم.
وی در رابطه با ۲۶ درصد باقیمانده، تاکید کرد: درصدی از این مسکنهای باقیمانده جزو واحدهای فصلی است، یعنی بهصورت کامل در طول سال در روستا مستقر نیستند، اما زلزله خبر نمیکند که در چه فصلی و ساعتی اتفاق میافتد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه ادامه داد: بخشی از واحدهای باقیمانده در بحث مقاومسازی در قالب افراد زیرپوشش نهادهای حمایتی از توان مالی مناسب برخوردار نیستند که خوشبختانه علاوه بر کمک کمیته امداد و بهزیستی با اعتبارات مناسب، بنیاد مسکن هم با تسهیلاتی که در اختیار دارد و همچنین کمکهای که خدمات فنی در این خصوص ارائه میدهد، حمایتهای دارد.
خدادادی با اشاره به تأمین بیش از ۱۰ هزار قطعه زمین روستایی، اضافه کرد: تسهیلات قرضالحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی با کارمزد پنج درصد و دوران تخصیص ۲۰ ساله به متقاضیان ساخت مسکن روستایی اعطا میشود.
وی با اشاره به نهضت ملی مسکن از تعهد بنیاد مسکن استان در ساخت ۱۱ هزار واحد سخن گفت و تاکید کرد: بخش عمدهای از پروژهها در مراحل مختلف از پیکنی، فونداسیون، سفتکاری و یا حتی نازککاری در حال پیگیری هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه گفت: در طرح نهضت ملی مسکن این بحث هم از سوی بنیاد مسکن مطرح است که واحدها را بهصورت یکطبقه یا دوطبقه در اختیار خود متقاضیان قرار میدهیم تا با حمایت بنیاد مسکن و همکاری بانکهای عامل خود مردم مدیریت کنند.
خدادادی عامل اصلی در رشد پیشرفت پروژههای مسکن ملی را همکاری و سهم آورده متقاضیان دانست و افزود: پروژههایی را در سطح استان داریم که همزمان آغاز شده است، اما در شهرستان روانسر متقاضیان همکاری لازم را داشتهاند و از پیشرفت مناسبی برخوردار است، اما در گیلانغرب به علت همکاری نداشتن پروژه بر اساس برنامه زمانبندی پیش نرفته است.
نظر شما