به گزارش خبرگزاری ایمنا، قاسم برجویی اظهار کرد: پیش از این پشه آئدس در شهرستانهای عسلویه، کنگان و دشتستان صید شده بود.
وی افزود: به دلیل همجواری جم با شهرستانهای کنگان و عسلویه آلوده شدن این شهرستان به پشه آئدس قابل پیشبینی بود بر همین اساس اقدامهای نظام مراقبتی برای مقابله با آن انجام شده بود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: بیمار جدید مبتلا به تب دنگی در استان بوشهر شناسایی نشده است و چهار بیمار قبلی نیز پس دریافت خدمات درمانی از بیمارستان مرخص شدهاند.
برجویی تصریح کرد: نخستین اقدام برای مقابله، نظام مراقبتی و پیشگیری از آلودگی پشه آئدس، پاکسازی مناطق با همکاری مسئولان است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه حداکثر قدرت مسافت پروازی پشه آئدس ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر است باید اطراف بیمارستانها به عنوان یک اولویت و ضرورت با همکاری مسؤولان از پسماند، فاضلاب و آبهای راکد پاکسازی شود.
برجویی گفت: اگر اطراف بیمارستانها از وجود پشه آئدس سفید باشد از انتقال بیماری از بیماران به سایر افراد پیشگیری میشود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: تعامل و همکاری مسئولان برخی از شهرستانهای دهگانه این استان مطلوب بوده، اما در برخی از شهرستانها هنوز اقدامهای پیشگیرانه انجام نشده است.
برجویی عنوان کرد: در حال حاضر بیشتر ادارهها از جمله فرودگاه، بنادر، گمرک و شهرداریها همکاری لازم را دارند، اما با توجه به اینکه پشه آئدس در شهرستانهای جنوبی و مرکزی استان صید شده است، امکان آلوده بودن شهرستانهای در مسیر و همجوار آنها نیز وجود دارد.
وی اضافه کرد: بدلی گستردگی مساحت استان اقدامات پرسنل بهداشتی به تنهایی جوابگوی مقابله با این پشه نیست و ضرورت همکاری بین بخشی را دوچندان کرده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: مشارکت گروههای مردمی و تخصیص بودجه توسط دهیاریها و شهرداریها برای افزایش سواد سلامت مردم نقش مهمی در پیشگیری از گسترش پشه آئدس دارد.
نظر شما