به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، حجت الاسلام سید کاظم موسوی با اعلام این خبر ضمن تاکید بر اینکه پویشهای بخشش و گذشت در استان فارس با همراهی اولیا دم و شکات دعاوی مختلف بهترین نتایج در مصالحه پروندهها را در بر داشته است، اظهار کرد: این پرونده در سال ۱۳۸۶ و در پی اختلافات خانوادگی ایجاد و پس از رسیدگی در دادگاه کیفری یک استان فارس منجر به صدور حکم قصاص قاتل شد.
وی با بیان اینکه طی سالهای متمادی و به دفعات مصالحه و اخذ رضایت از شکات این پرونده در دستور کار شورای حل اختلاف قرار گرفت، افزود: با پیگیری مشترک اجرای احکام کیفری و شعب ۴۲ شورای حل اختلاف ویژه زندان و همزمان با پویش ملی " به عشق امام حسین (ع) " می بخشم پرونده با رضایت اولیا دم منجر به بخشش و رهایی محکوم پس از ۱۶ سال شد.
رئیس کل دادگستری استان فارس برنامه ستاد ملی صبر در توسعه و ترویج فرهنگ بخشش و اصلاح ذات البین در قالب پویشهای مناسبتی را ستودنی خواند و تصریح کرد: فراهم ساختن زمینه تمرکز و تأمل برای شکات پروندهها جهت بخشش و گذشت در مناسبتهای مذهبی باعث توسعه فرهنگ دینی اصلاح ذات البین، گذشت و ایثار در جامعه میشود.
حجت الاسلام موسوی در ادامه با بیان اینکه طی یک دهه اخیر عمده پروندههای قصاص در استان فارس تعیین تکلیف شده و بخش عمدهای از آنان طی چند سال گذشته منجر به سازش و گذشت شده است، اضافه کرد: با کاهش پروندههای قصاص هدف گذاری شوراهای حل اختلاف استان فارس ایجاد سازش در سایر پروندهها از جمله ورود به پروندههای اختلافات خانوادگی است.
وی خاطر نشان کرد: اقدامات ابتکاری شورای حل اختلاف استان و فعالتر کردن هیئتهای صلح مساجد، مراجع انتظامی و مدارس کمک شایانی در حل و فصل اختلافات در یک سال اخیر داشته است.
رئیس کل دادگستری استان فارس همچنین به آزادی ۲۰۶ زندانی با اقدامات ۱۷ شعبه شورای حل اختلاف و ایجاد سازش در ۱۸ هزار ۹۱۴ پرونده از ابتدای سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: میزان مصالحه پروندهها در شورای حل اختلاف در سه ماهه نخست سال جاری ۴۰ درصد بوده است.
حجت الاسلام موسوی ابراز امیدواری کرد: در ماههای پیش رو میزان مصالحه در پروندههای قابل سازش با همت اعضای شورای های حل اختلاف افزایش یابد.
نظر شما