دستگاه‌های اجرایی در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اهتمام جدی داشته باشند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان گفت: اهتمام در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان در برنامه‌ریزی هزینه‌کرد مانده مصرف‌نشده اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای سال ۱۴۰۲ دستگاه‌های اجرایی، باید با جدیت لحاظ شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اکبر محمدی امروز _چهارشنبه بیست‌وهفتم تیر_ در جلسه مدیریت هزینه‌کرد مانده مصرف‌نشده اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای دستگاه‌های اجرایی استان، اظهار کرد: پایان شهریور آخرین مهلت قانونی برای هزینه‌کرد اعتبارات است و دستگاه‌های اجرایی باید اهتمام لازم را در برنامه‌ریزی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام لحاظ کنند.

وی با اشاره به اهمیت اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در توسعه و پیشرفت استان؛ بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و نظارت مستمر بر عملکرد دستگاه‌ها در جهت حسن استفاده از اعتبارات تخصیص یافته تأکید کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با بیان اینکه اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای تنها منبع مهم برای اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی در استان است، گفت: دستگاه‌های اجرایی موظفند نسبت به جذب و هزینه‌کرد به‌موقع این اعتبارات اقدام کنند که در صورت نداشتن عملکرد مناسب، با آن‌ها برخورد قانونی خواهد شد.

محمدی تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را یکی از اولویت‌های این سازمان در سال جاری برشمرد و ادامه داد: مدیریت صحیح اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در هزینه‌کرد و برنامه‌ریزی مدون برای این اعتبارات جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام می‌تواند روند توسعه استان را شتاب بخشد که در همین راستا مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با ارائه راهکارهای قانونی، صرفه‌جویی و مدیریت منابع و مصارف زمینه لازم برای تحقق این هدف از پیش تعیین شده را فراهم آورند.

وی تاکید کرد: به‌طور قطع با تلاش و همت مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و نظارتی استان، اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۲ به صورت کامل جذب و به بهترین نحو ممکن در راستای توسعه و پیشرفت استان هزینه شود.

به گزارش ایمنا، در این جلسه هریک از مدیران دستگاه‌های اجرایی در سطح استان گزارشی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خود در زمینه جذب و هزینه‌کرد اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۲ ارائه کردند و مشکلات و موانع موجود در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 772636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.