بیش از ۴۰۰ هزار نفر از بیمه زنان خانه‌دار بهره‌مند شدند

معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: بیش از ۴۰۰ هزار نفر از زنان و دختران خانه‌دار تحت پوشش خدمات متنوع سازمان تأمین اجتماعی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از تأمین اجتماعی، سیدمرتضی حسینی سازمان تأمین‌اجتماعی را یک نهاد خانواده محور دانست و اظهار کرد: توجه جدی به بیمه دختران و زنان خانه‌دار از دهه ۸۰ خورشیدی در دستور کار این سازمان قرار گرفته است، زیرا یکی از تکالیف سازمان تأمین‌اجتماعی، پوشش فراگیر بیمه‌ای است.

وی بیمه کردن زنان و دختران خانه‌دار را یکی از رویکردهای این سازمان در دو و نیم سال اخیر اعلام کرد و افزود: اکنون بیشتر از ۴۰۰ هزار نفر بیمه‌شده از قشر زنان و دختران خانه‌دار داریم که تحت پوشش خدمات متنوع سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفته‌اند.

معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمین‌اجتماعی تصریح کرد: پوشش بیمه‌ای دانشجویان در دوران تحصیل نیز در دستور کار سازمان تأمین‌اجتماعی قرار گرفته و نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر از دانشجویان شاغل به تحصیل در مراکز آموزش عالی کشور، بیمه شده‌اند.

وی یادآور شد: زنان خانه‌دار و دختران و بیمه دانشجویان می‌توانند از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تأمین‌اجتماعی در این طرح‌ها ثبت نام کنند.

حسینی خاطرنشان کرد: بر اساس نگاه خانواده‌محور در حوزه درمان، چند کار ویژه در دوره اخیر برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان صورت گرفته است؛ از جمله هزینه‌های درمان ناباروری و همچنین درمان بیماری‌های صعب‌العلاج تحت پوشش بیمه قرار گرفته و خدمات بسیار خوبی در این حوزه ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: با رویکرد پیشگیری از بیماری‌های مزمن و پرهزینه، در همه مجموعه‌های درمانی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی، کلینیک‌های ویژه‌ای برای رصد و کنترل دیابت و فشار خون ایجاد شده است.

معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: حدود ۵۰۰ مرکز درمانی در تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور خدمات مختلف درمانی رایگان به خانواده‌های بیمه‌شده ارائه می‌کنند و امیدواریم بتوانیم در بخش درمان و توسعه آن، به‌ویژه توسعه خدمات در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته، خدمات درمان مناسب و در شأن بیمه‌شده‌ها داشته باشیم.

وی در خصوص شرایط بیمه دانشجویی گفت: هر فردی که دانشجو باشد از روز اول دانشجویی، می‌تواند خود را بیمه کند و تمام دوران دانشجویی او جزو سوابق کاری و بیمه‌ای او لحاظ می‌شود، اگر چهار سال بیمه دانشجویی را کنار بگذاریم، بعد از فراغت از تحصیل چنین فردی با ۲۶ سال کار کردن و داشتن ۳۰ سال سابقه خدمت و ۳۰ روز حقوق می‌تواند بازنشسته شود.

حسینی با اشاره به اینکه بیش از ۴۰۰ هزار نفر از بیمه زنان خانه‌دار بهره‌مند شدند، اظهار داشت: بیمه زنان خانه‌دار هم پیش‌شرط خاصی ندارد و هر کدام از دختران و زنان خانه‌دار که کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند، می‌توانند در این طرح ثبت‌نام کنند.

کد خبر 772626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.