علی عبدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با نامه مهم رئیسجمهور منتخب به دبیرکل حزبالله لبنان و تاکید بر تداوم رویکرد مقاومت در سیاست خارجی دولت چهاردهم، اظهار کرد: نامه مذکور این پیام را به دنیا مخابره کرد که تعیین سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران در اختیار رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
وی افزود: بر اساس قانون اساسی اول و نیز بر اساس قانون اساسی بازنویسی شده سال ۶۸، رهبر انقلاب سیاستهای کلی نظام از جمله سیاست خارجی را تعیین میکند و دولت هم مجری آن سیاست خارجی است.
حمایت از مقاومت یکی از خطوط اصلی سیاست خارجی ایران است
کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: حمایت از جبهه مقاومت بهعنوان یکی از خطوط اصلی سیاست خارجی و منطقهای جمهوری اسلامی از زمان حضرت امام خمینی (ره) مورد توجه بوده و مختص شخص حضرت آیتالله خامنهای (مدظله) نیست؛ به بیانی دیگر امام راحل این سیاست را بنیانگذاری کرد و در همان زمان بود که حزبالله لبنان شکل گرفت و بحث حمایت از فلسطین مطرح شد و این سیاستها در زمان مقام معظم رهبری نیز استمرار و بسط پیدا کرد.
وی ابراز کرد: با توجه به اینکه در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی قدرت اقتصادی، نظامی و منطقهای ایران افزایش پیدا کرد، سیاست حمایت از مقاومت هم توسعه و بسط یافت.
تصورات غلط رسانههای خارجی درباره منتخب ملت ایران
عبدی با تاکید بر اینکه رسانههای خارجی تصورات غلطی را درباره سیاستهای جمهوری اسلامی القا میکنند، گفت: این رسانهها توقع دارند رئیسجمهور دولت چهاردهم بخواهد سیاستهای معارضی را در پیش بگیرد، اما این تصور آنها در ذات اشتباه است.
کارشناس مسائل غرب آسیا تاکید کرد: البته نباید فراموش کرد که مسعود پزشکیان از ابتدا خود را اصولگرای اصلاحطلب معرفی کرد و تاکید داشت که مجری سیاستهای نظام خواهد بود؛ او از همان ابتدا گفت که از خود برنامهای ندارد و بهلحاظ اقتصادی قرار است، برنامه هفتم را اجرا کند و بهلحاظ کلی هم سیاستهای مقام معظم رهبری مبتنیبر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت را اجرا خواهد کرد.
ساختار کلان حمایت از جبهه مقاومت بروندولتی است
وی تلاش رسانههای خارجی برای ایجاد تعارض سیاستهای دولت جدید با نظام را بیهوده دانست و تاکید کرد: مسئله حمایت از فلسطین، حزبالله لبنان و گروههای مقاومت و جهادی خطوط کلی نظام جمهوری اسلامی ایران است که بخش عمدهای از آن هم مرتبط با دولتها نیست.
عبدی خاطرنشان کرد: ساختار کلان حمایت از جبهه مقاومت در جمهوریاسلامی در ساختار برون دولتی تعریف شده است و البته دولت نقش حمایتکننده و پشتیبانیکننده در سه حوزه پشتیبانی و اقتصادی، دیپلماسی و رسانهای در این زمینه را بر عهده دارد.
نظر شما