کرمانشاه ظرفیت‌های ممتازی در حوزه گردشگری سلامت دارد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه از در حال اجرا بودن هفت پروژه گردشگری سلامت در کرمانشاه خبر داد و گفت: با تکمیل این پروژه‌ها گردشگری سلامت کرمانشاه متحول می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، داریوش فرمانی ظهر امروز _سه‌شنبه نوزدهم تیر_ در نشست کمیته تسهیل و رفع موانع سرمایه‌گذاری گردشگری که با حضور سرمایه‌گذاران و نمایندگان دانشگاه علوم‌پزشکی و شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری سلامت یکی از نیازهای اساسی استان است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی افزود: در حوزه سلامت، استان کرمانشاه از ظرفیت‌های ممتازی برخوردار است که باید مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر پروژه‌های خوبی در شهر کرمانشاه در حوزه هتل بیمارستان و کلینیک‌های تخصصی در دست اجرا است که با بهره‌برداری از آن‌ها اتفاقات تحول آفرینی در گردشگری سلامت استان شکل می‌گیرد.

فرمانی با بیان اینکه بعضی از این پروژه‌ها در روند تکمیل با مشکلات و موانعی مواجه هستند، اضافه کرد: یکی از این پروژه‌ها هتل کلینیک ماد است که با ۲۴ هزار مترمربع زیربنا و سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان که به قیمت امروز ارزش سرمایه‌گذاری آن بیش از ۱,۲۰۰ میلیارد تومان بوده و با پیشرفت ۹۰ درصدی در حال ساخت است.

وی ادامه داد: این پروژه یک مجموعه گردشگری سلامت بسیار مدرن در غرب کشور است که امکان بهره‌برداری از آن تا پایان سال فراهم است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه ادامه داد: کلینیک چشم پزشکی گردشگری سلامت، هتل بیمارستان یاراحمدی، هتل بیمارستان حسینی، توسعه بیمارستان حکیم، احداث هتل آپارتمان و رستوران بوتیک ملل از دیگر پروژه‌های در دست اجرای حوزه گردشگری سلامت استان هستند.

کرمانشاه توان تبدیل شدن به قطب گردشگری سلامت را دارد

وحید امیری، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه نیز تاکید کرد: کرمانشاه با توجه به ظرفیت‌های موجود و زیرساخت‌های در دست اقدام توان تبدیل شدن به قطب گردشگری سلامت غرب کشور را دارد.

وی اضافه کرد: استان کرمانشاه با داشتن مرزهای متعدد رسمی با مناطق کُردنشین و قسمت‌های عرب‌نشین کشور عراق از ظرفیت ممتازی برای خدمات‌دهی به مردم عراق در حوزه درمان برخوردار است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: امکانات بسیار خوب درمانی در کنار متخصصان و جراحان ممتاز در استان امتیاز ویژه کرمانشاه است که باید به آن توجه کرد.

امیری اظهار کرد: پروژه‌های پیشران بسیار خوبی در حوزه گردشگری سلامت در استان در دست اجرا است که با بهره‌برداری از آن‌ها کرمانشاه توان تبدیل شدن به قطب گردشگری سلامت غرب کشور را دارد.

وی خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروه ویژه گردشگری سلامت در استان در ماه‌های گذشته اقدامات مناسبی انجام شده و یک مسیر مناسب برای توسعه گردشگری سلامت در کرمانشاه پیش‌بینی شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه کشور عراق بازار هدف اصلی ما در گردشگری سلامت است، تاکید کرد: باید به‌نحوی فعالیت کرد که کرمانشاه بیشترین بهره‌برداری را از این بازار داشته باشد.

کد خبر 770541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.