به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد به تازگی کلاهبرداران سایبری در حال ارسال پیامکهایی تحت عنوان ثبت نام زمین دولتی و یا دریافت بسته معیشتی از شمارههای موبایل شخصی هستند که لازم است شهروندان هنگام مواجهه با این پیامکها هوشیار باشند.
وی افزود: برخی شهروندان فریب میخورند و برای ثبت نام روی لینک موجود در پیامک کلیک میکنند که باعث میشود بدافزاری که دسترسی کاملی به بخش پیامکها دارد، روی تلفن همراه آنها نصب شود و از طریق گوشی قربانی همین پیامک را برای مخاطبان و افراد دیگر ارسال کند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان ادامه داد: کلاهبردار به دلیل دسترسی به پیامکها از طریق بد افزار نصب شده روی گوشی قربانی، توانایی خواندن و ارسال پیامک رمز پویا بانکی و ارسال آن به شخص کلاهبردار را دارد و کلاهبردار از این طریق حساب بانکی قربانی را نیز خالی میکند.
وی با بیان اینکه ارسال پیامک کلاهبرداری حاوی لینک جعلی تحت عناوین و رویدادهای روز یکی از ترفندهای مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از شهروندان است، گفت: شهروندان زمان دریافت پیامک خدمات دولتی به شماره ارسال کننده پیامک دقت کنند و بدانند هیچکدام از خدمات دولتی از شمارههای شخصی اطلاع رسانی نمیشود.
مرتضوی تصریح کرد: افراد در صورت دریافت پیامک خدمات دولتی از شماره موبایلهای شخصی یا شبکههای اجتماعی حتی اگر از پیامک از طرف اقوام و آشنایان نزدیک ارسال شده بود، به هیچ عنوان لینک داخل پیامک را باز نکنند و پیامک را حذف کنند.
وی خاطرنشان کرد: وب سایت پلیس فتا به آدرس fata.gov.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزشهای سایبری است و کاربران با مراجعه به آنها میتوانند راهنماییهای لازم را دریافت کنند و در صورت نیاز نیز میتوانند موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریتهای سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ بهصورت شبانهروزی به پلیس گزارش دهند.
نظر شما