نباید از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ دولتی در استان غافل شویم

استاندار کرمانشاه گفت: در کنار حمایت از بخش خصوصی، نباید از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ دولتی و خصوصی در استان غافل شویم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی ظهر امروز _یکشنبه هفدهم تیر_ در مراسم روز صنعت و معدن که با حضور جمعی از مدیران، نماینده کرمانشاه در مجلس، صنعتگران و فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، ابتدا از حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رأی قدردانی و اظهار کرد: همه ما باید در مسیری گام برداریم که فارغ از هر چیز به منافع ملی و منافع مردم استان کرمانشاه ختم شود.

وی با صحه گذاشتن بر کمبود بعضی زیرساخت‌ها در استان، توجه به تکمیل زیرساخت‌های کرمانشاه و پیگیری جدی در این خصوص را یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کاری خود در ۱.۵ سال گذشته اعلام کرد و افزود: در بسیاری از زمینه‌ها به نتایج مثبتی رسیده‌ایم.

استاندار کرمانشاه تخصیص اعتبار برای تکمیل راه‌آهن کرمانشاه به خسروی را حاصل بخشی از این تلاش‌ها دانست و خاطرنشان کرد: در جلسه هیئت وزیران در هفته گذشته مقرر شد ۳۰ همت، معادل شش برابر بودجه عمرانی سالانه استان کرمانشاه به این پروژه اختصاص پیدا کند.

صحرایی از انجام بیش از ۳۰ مکاتبه و جلسه پیگیری برای تعیین تکلیف راه آهن کرمانشاه به خسروی خبر داد و تصریح کرد: فعال شدن این پروژه گشایش‌های زیادی را عاید استان کرمانشاه خواهد کرد که هم برای تأمین مواد اولیه صنایع و رساندن تولیدات آن‌ها به بازار مصرف و هم برای تردد و جابه‌جایی فعالان اقتصادی و گردشگران مؤثر است.

وی با بیان اینکه تکمیل راه‌آهن کرمانشاه خسروی تنها به معنای رسیدن قطار تا مرز نیست، ادامه داد: به محض اولین تزریق‌ها و فعال شدن کارگاه‌های این پروژه عمرانی، اشتغالزایی قابل توجهی نیز خواهد داشت.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه طرف عراقی به ویژه در استان دیالی عراق از تکمیل راه‌آهن کرمانشاه به خسروی استقبال می‌کند، ادامه داد: این راه‌آهن تا بغداد ادامه پیدا می‌کند و به شریان‌های اصلی ریلی عراق متصل خواهد شد، از سوی دیگر دسترسی مناسبی تا سوریه و مدیترانه نیز ایجاد خواهد کرد.

صحرایی تکمیل راه‌آهن کرمانشاه به خسروی را گشایشی برای کرمانشاه و کشور دانست و ابراز امیدواری کرد: دولت جدید به سمت تقویت این پروژه گام بردارد.

تکمیل زیرساخت‌های آب، برق و گاز کرمانشاه در دولت سیزدهم

وی دیگر زیرساخت‌های مهم استان که در این مدت پیگیری شده را مربوط به حوزه آب، برق و گاز دانست و اضافه کرد: در زمینه آب، علاوه بر رفع تنش آبی برخی شهرهای استان از جمله جوانرود، بیش از ۳۲۵ روستای استان نیز در این مدت آبرسانی شده است.

استاندار کرمانشاه اظهار کرد: اقدامات بسزایی نیز برای استفاده از ظرفیت پساب برای صنایع استان آغاز شده که هم به صرفه‌جویی در منابع آبی کمک خواهد کرد و هم مزایای زیست محیطی فراوانی دارد.

صحرایی از پیگیری جدی برای تعدیل مشکل قطع برق صنایع استان نیز خبر داد و گفت: امیدواریم قولی که مبنی بر اختصاص ۵۰ مگاوات بیشتر به استان کرمانشاه داده شده، محقق شود، زیرا اختصاص این میزان برق می‌تواند بخش قابل توجهی از نیازهای صنایع را پوشش دهد.

وی از سایر پیگیری‌هایی که منجر به حمایت از بخش تولید می‌شود نیز یاد کرد و گفت: در حوزه مالیات تلاش کردیم با توجه به شرایطی که کرمانشاه دارد میزان اخذ مالیات در استان منطقی و واقعی باشد، از همین رو میزان افزایش مالیات امسال در کرمانشاه ۱۸ درصد کمتر از افزایش کشوری است.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: در حوزه منابع مالی نیز ۴.۵ همت از محل تسهیلات مصوب سفر رئیس جمهور به صنایع استان پرداخت شد، اما این میزان منابع مالی قطعاً برای صنایع استان کافی نیست، از همین رو سایر ابزارهای تأمین مالی از جمله استفاده از ظرفیت بازار سرمایه را نیز با جدیت پیگیری کردیم.

لزوم استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی

صحرایی بر لزوم توسعه سرمایه‌گذاری در استان تاکید کرد و افزود: این سرمایه‌گذاری باید با همراهی همه بخش‌های خصوصی، دولتی و خصوصی باشد.

وی در عین تاکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: نباید خود را از منابع کلان سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی محروم کنیم.

استاندار کرمانشاه نمونه‌ای از سرمایه‌گذاری در این بخش را توافق برای ایجاد یک واحد بزرگ ۱۰ هزار راسی دام سنگین در استان اعلام کرد و گفت: این واحد هم به امنیت غذایی کرمانشاه کمک می‌کند، هم امکان توسعه صنایع پایین دست آن وجود دارد و هم اشتغال‌زایی قابل توجهی به همراه خواهد داشت.

صحرایی از پیشنهاد رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه مبنی بر برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی با محوریت استان کرمانشاه در استان یا در عراق استقبال کرد.

کد خبر 770002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.