به گزارش خبرگزاری ایمنا، با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران از همان ابتدا بر مشارکت سیاسی مردم در تعیین سرنوشت خود تاکید شد و مردم برای نخستین بار در دهم و یازدهم فروردین سال ٥٨ با مشارکت ۹۸.۲ درصدی در انتخابات شرکت کردند و با این حضور جمهوری اسلامی را تأیید کردند.
با گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب و برگزاری انتخاباتهای مختلف در طول این سالها قرار بود چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشور در سال ۱۴۰۴ برگزار شود تا اینکه حادثه تلخ و ناگوار سانحه بالگرد شهید جمهور آیتالله رئیسی و همراهان شهیدش معادلات را بر هم زد و موجب برگزاری انتخاباتی زودهنگام شد.
پس از آن طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران لازم بود تا انتخابات در کمتر از ۵۰ روز برگزار شود تا کشور بدون رئیس جمهور نماند و بر همین اساس همه مسئولان و مردم پای کار آمدند. مردمی که غیورانه در تشییع شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت سنگ تمام گذاشتند، بعد از آن مسئولانه به میدان آمدند و با وجود همه دغدغهها و مشکلاتی که با آن درگیرند، تلاش کردند تا برای تعیین سرنوشت خود پا به صحنه سیاسی گذاشته و خاری به چشم دشمنان این مرز و بوم شوند تا اینکه انتخابات به مرحله دوم کشانده شد.
و امروز...
مردمی که در مرحله اول حضور خود را به جهانیان نشان داده بودند این بار مصممتر از گذشته به صحنه آمدهاند، از همان ساعات ابتدایی روز صفوف اخذ رأی تماشایی است.
اینجا نصف جهان است...
پس از اعلام آغاز فرایند رأیگیری توسط رئیس ستاد انتخابات استان با رمز «یا اباعبدالله الحسین» با استاندار اصفهان همراه شدیم و به گلستان شهدای اصفهان قدم نهادیم، مکانی که بوی بهشت میدهد.
استاندار انقلابی اصفهان و همراهان او به تأسی از رئیس جمهور شهید بدون هیچ توقعی در صف طولانی اخذ رأی میایستد و در همین حین مردم برای درد و دل و خل مشکلاتشان به او رجوع میکنند که یکی از آنها مادر شهیدان سیفی بود؛ استاندار با دقت گوش میکند و همانجا با گوشی موبایل مشکل این مادر شهید را پیگیری میکند.
به سراغ یکی از افرادی رفتم که در صف، خیلی جلوتر از استاندار ایستاده بود. از او سوال کردم که چه حسی دارد وقتی میبیند مهمترین مسئول استان در صف پشت سر او ایستاده است؟ خانم طالبی پاسخ میدهد: ما امروز در این مکان مقدس حاضر شدیم تا از شهدا فیض بگیریم و برای فرج آقایمان، اصلح را انتخاب و به ظهور نزدیک شویم. از اینکه استاندار را در اینجا میبینم بسیار ذوق زده شده ام و به مردم میگویم که ما بهترین مملکت و مسئولان را داریم و بهترین فرد دنیا هم رهبرمان است اما برخی قدر این نعمتها را نمیدانند. اینکه استاندار در صف رأی دهندگان همراه مردم است افتادگی و تواضع ایشان را میرساند و نشان دهنده عزت ایشان است.
هوشنگ صالحی از اهالی ایل بختیاری هم میگوید: ما مدیون است شهداییم. برای همین اول صبح آمدیم تا وظیفه دینی و ملی و انقلابی خود را انجام دهیم و به دشمنان بگوییم ترک و لر و همه اقوام ما پشتیبان شهدا و دین و رهبرمان هستند.
او در حالی که گریه میکرد ادامه داد: کسانی که اینجا آرمیده اند شهدای ما بودند. ما به شهید سلیمانی و شهید رئیسی میدونیم و اگر راهی جز راه انها را برویم به انحراف افتاده ایم.
آنها که از صبح زود در صفوف رأی ایستاده اند میگویند که به تبعیت از رهبر عزیزمان زودتر از همیشه به صحنه آمدیم تا این فریضه را هر چه زودتر به انجام برسانیم. در میان مردم هم عدهای تسبیح به دست در صفوف رأی ایستاده اند و دعا میکنند تا فرد اصلح انتخاب شود.
مردم از رئیس جمهور منتخب میخواهند تا به درد مردم برسد و به فکر مستضعفان و جوانان باشد. تعداد بی شماری از مردم هم با کودکان خود آمده بودند تا به آنها سرمشق سیاسی بدهند.
در این میان به سراغ خبرنگاران رفتیم. آنها که از آغازین ساعات روز منتظر گزارش این رویداد مهم هستند. زهرا مظفری از خبرگزاری ایکنا میگوید: انتخابات صحنهای سرنوشت ساز برای آینده کشور است. ما نیز همگام با مردم در این صحنه حاضر شده ایم تا بازتاب حضور پرشور آنها را لحظه به لحظه گزارش دهیم و انعکاس این شور حماسی را به رخ جهانیان بکشیم.
در ادامه چشمانمان خیره به درب ورودی شعبه میشود. پیرزن و پیرمردی باصفا از راه می رسند. عصا در دست و نفس زنان. دست پیرزن را میگیرم به سمت صندوقها هدایت میکنم. با وجود کهولت سن برخود واجب دانسته اند تا حضور خود را به رخ بکشند. پیر و جوان فرقی ندارند؛ همه برای اعتلای این مرز و بوم می آیند.
انگار شعبه گلستان شهدا تا آخرین لحظات اخذ رأی قرار است شلوغ و حماسه ساز باشد...
در ادامه خود را به شعبه خواجو رساندیم. با وجود گرمای هوا اما به گفته جمال افشار (برادر شهید جلال افشار) حرارت انتخابات بیشتر از گرمای هواست. افشار میگوید: مردم از همان بدو پیروزی انقلاب و از زمانی که شهید رجایی را دیدند نمیتوانند رئیس جمهوری با تفکر دیگری را برای خود برگزینند.
حاج حسینی هم تمام اقوام به ویژه قوم بختیاری را به شرکت در انتخابات دعوت میکند و میگوید: روزی جوانان ما خون خود را تقویم این انقلاب کردند و امروز ما وظیفه داریم راه آنها را ادامه دهیم. لباس بختیاری اصالت و افتخار ماست و به همه بختیاریها و اقوام ایرانی میگوئیم که ایران رنگین کمان است، برای حفظ این رنگین کمان در صحنه حاضر شویم که سرافرازی ما در گرو آن است.
مسافران نیز در شعبه خواجو به عنوان یک مکان تاریخی و گردشگری و با نشاط حاضر شده بودند تا رأی خود را به صندوق بیندازند.
مردم دیگری در این گرمای هوا با کودکان خود همراه بودند و انگشتان آنها را در شعبه اخذ رأی رنگین میکردند تا آینده سازان هم بتوانند به صورت نمادین و کله گنجشکی رأی بدهند.
گرمای هوا زیادتر میشود اما مردم هیچ مانعی برای تعیین سرنوشت خود متصور نیستند. آنها که آمده اند به نیامده ها فراخوان میدهند.
در این بین پیرمردی با مادر خود میآید. او در میان عکاسان و خبرنگاران حاضر میشود، دستان مادرش را می بوسد و رأی خود را صندوق میاندازد. او میگوید: از سال ۵۸ که به جمهوری اسلامی رأی دادیم تا کنون در همه انتخاباتها شرکت کرده ام و همچنان بر اعتقاد خود استوارم.
او برای همه مردم و جوانان آرزوی خوشبختی میکند و میگوید: رئیس جمهور منتخب قدر این مردم را بداند که تحت هر شرایطی پشتیبان مملکت خویش هستند و سعی کند فقط به مردم خدمت کند و راه شهید رئیسی را ادامه دهد.
هر چه خنکای هوا بیشتر میشود، صفوف رأی دهندگان هم طولانیتر میشود. این صفوف طولانی نشان دهنده عزم راستین ایرانیان در قبال یک وظیفه ملی است و به طور قطع خاری در چشم دشمنان و استخوانی در گلوی یاوه گویان و تحریم کنندگان ملت ایران است؛ همانها که میخواستند این مردم غیور را از حق قانونی خود در راستای تعیین سرنوشتشان منع کنند.
مسلماً مردم نصف جهان نشان دادند که در خلق هر حماسهای پیشتازند و به معنای راستین کلمه بنا دارند به قله برسند؛ قلهای که در ذیل سایه رهبری حکیم و رئیس جمهوری خردمند فتح خواهد شد و پرچم این انقلاب را به دستان یوسف گم گشته حضرت زهرا (س) خواهد رسانید.
نظر شما