به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا خانمحمدی با بیان اینکه در نشستی با موضوع همایش ملی خیران مدرسهساز، با بیان اینکه در بیستوششمین جشنواره برای رسیدن به عدد ۲۰ هزار میلیارد تومان تعهدات خیران تلاش میکنیم، اظهار کرد: از خیران خارج از کشور هم کمک گرفتیم و جشنوارهای با حضور خیران ۲۳ کشور در استان فارس برگزار شد.
وی با اشاره به تمرکز بر مسئولیت اجتماعی شرکتها برای ساخت مدارس افزود: یک کارخانه در اصفهان در این قالب متعهد به ساخت ۳۶۰ کلاس درس شده است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه حکم طلایی در برنامه هفتم توسعه وجود دارد که بر اساس آن ۰.۲ از محل درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به تخریب، بازسازی و مقاوم سازی مدارس اختصاص مییابد، ادامه داد: ۲۰ هزار میلیارد تومان به درآمد اضافه و مشکل کلاسهای درس تخریبی و نیازمند مقاومسازی در مدت پنج سال رفع میشود.
خانمحمدی با اشاره به مشکل کمبود مدرسه در حاشیه شهرهای بزرگ گفت: خیران دیگر در مناطق کمتراکم مدرسه نمیسازند و به سمت مناطق پرتراکم هدایت شدهاند.
وی با بیان اینکه طبق برنامه هفتم توسعه اگر پروژه آموزشی نیمهتمام باشد و خیری آن را تکمیل کند، اعتباری که هزینه کرده است برای او تحت عنوان مالیات در نظر گرفته میشود، افزود: امیدواریم سازمان امور مالیاتی سریعتر آئیننامه را تکمیل کند تا سریعتر شرکتها برای تکمیل ۸ هزار پروژه نیمهتمام آموزشی وارد شوند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۱۷۰ میلیارد تومان درآمد از محل مولدسازی کسب درآمد شده است، اظهار کرد: قابلیت کسب ۴۰ هزار میلیارد تومان درآمد با املاک شناسایی شده را داریم که با فروش املاک بدون استفاده، مدارس جدید ساخته میشود.
خانمحمدی با بیان اینکه ۶ هزار میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ از محل مولدسازی برای تکمیل پروژههای نیمهتمام آموزشی اختصاص یافته است، گفت: ۳۳ هزار کلاس درس احداث و مقاومسازی شده و مشارکت خیران ۵۰ درصد بوده است.
نظر شما