بزرگ‌ترین «باغ سایبان» کشور در کرمانشاه افتتاح می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: بزرگ‌ترین باغ سایبان کشور تا آخر امسال در کرمانشاه افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سعید کریمی ظهر امروز_ یکشنبه دهم تیر_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بزرگترین باغ سایبان کشور در کرمانشاه در دست احداث است، اظهار کرد: این باغ سایبان به صورت کاملاً مدرن در دست احداث است و تا آخر امسال تکمیل خواهد شد.

وی وسعت این باغ سایبان را حدود ۴۰ هکتار عنوان کرد و افزود: ۳۳ هکتار از مساحت این باغ سایبان قابلیت کشت نهال داشته و بقیه مساحت آن شامل مسیرهای دسترسی و تأسیسات است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای احداث این سایبان باغ ۷۰ میلیارد تومان هزینه شده که ۴۰ میلیارد تومان آن آورده متقاضی و ۳۰ میلیارد تومان دیگر تسهیلات بانکی است.

کریمی ادامه داد: در حال حاضر بخشی از کارهای زیرساختی داخل این باغ سایبان شامل اجرای سیستم‌های آبیاری باقی مانده که قرار شده این بخش‌ها تا آخر سال تکمیل شوند و پروژه رسماً با حضور یکی از مسئولین کشوری افتتاح شود.

وی با بیان اینکه نوبرانه این باغ سایبان از مهر سال گذشته به میزان کم برداشت شد، گفت: از سال سوم حجم تولیدات این باغ سایبان به مرحله تولید اقتصادی خواهد رسید.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تاکید کرد: پیش بینی می‌شود امسال این باغ سایبان حدود ۵۰ تن تولید محصول داشته باشد که این میزان در سال بعد که سال سوم برداشت محصول است به حدود ۱۵۰ تن خواهد رسید.

کریمی ارقام کشت شده در بزرگترین باغ سایبان کشور را انگور، هلو، زردآلو، سیب، گلابی و گیلاس عنوان و اضافه کرد: این باغ سایبان در جاده بیستون در دست احداث است.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی صنایع تبدیلی برای فرآوری محصولات باغی تولیدی در برنامه توسعه این باغ سایبان قرار دارد، افزود: احداث این باغ سایبان می‌تواند جهشی در تولیدات باغی استان به همراه داشته باشد.

کد خبر 767819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
    0 0
    احسن از این دست اقدامات البته مبتنی بر مطالعات دقیق وبا فرایند مکانیزه ای وتکمیل چرخه های صنعتی دارای ارزش افزوده آن مثل صنایع غذایی فرآوری وکنسروی ودیگر صنایع می‌تواند متناسب با اقلیم و زیست بوم استان منجر به توسعه وتقویت بنیه اقتصادی رفاهی واشتغال استان واز طرفی نهادینه نمودن فرهنگ سرمایه گذاری در بخش‌های مولد ومفید وترویج آموزش‌های تکنیکی در کشاورزی بخصوص فرهنگ ارزش گذاری برای کار وتلاش با هدف بهره وری وایجاد رفاه خواهد شد