سرمایه‌گذاری ۷۷۰۰ میلیارد ریالی معادن کرمانشاه

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر حدود ۲۳۰ پروانه بهره‌برداری معدنی در استان کرمانشاه داریم که میزان سرمایه‌گذاری آن‌ها حدود ۷۷۰۰ میلیارد ریال است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محسن دارابی به مناسبت روز صنعت و معدن ظهر امروز _یکشنبه دهم تیر_ در جمع خبرنگاران به تشریح آخرین وضعیت صنعت و معدن استان پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰۰ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی در استان کرمانشاه صادر شده که میزان سرمایه‌گذاری این واحدها نزدیک به ۳۲۱ هزار میلیارد ریال است.

وی افزود: این میزان سرمایه‌گذاری بر اساس ارقام ثبت شده در پروانه بهره‌برداری واحدها بوده و به طور قطع به نرخ امروز رقم بسیار بیشتری است.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تعداد افرادی که اکنون در بخش صنعت استان مشغول به کار هستند حدود ۳۰ هزار نفر است.

دارابی سهم صنایع بزرگ و متوسط استان از مجموع صنایع استان را حدود ۷۰ واحد اعلام و تصریح کرد: بیشتر صنایع کرمانشاه واحدهای کوچک با اشتغال‌زایی ۵۰ نفر به پایین هستند و صنایع متوسط با اشتغال‌زایی ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و صنایع بزرگ با اشتغال‌زایی بیش از ۱۰۰ نفر سهم کمتری دارند.

وی تعداد کنونی جواز تأسیس و طرح‌های توسعه صنعتی که در استان داریم را بیش از ۲۱۰۰ مورد با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری ۹۴۴ هزار میلیارد ریال و اشتغال‌زایی بیش از ۵۳ هزار نفر اعلام و تاکید کرد: استفاده از ظرفیت واحدهای راکد و نیمه فعال استان یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها است و با جدیت بر حل مشکلات واحدهای موجود و احیای واحدهای راکد و به ظرفیت رساندن واحدهای نیمه فعال متمرکز هستیم.

رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ واحد غیرفعال در استان کرمانشاه با سرمایه‌گذاری ۱,۵۵۰ میلیارد تومان به چرخه تولید برگشت که این واحدها فرصت اشتغال برای ۴۵۰ نفر را فراهم کرد و ۳۷۰ هزار تن نیز به ظرفیت تولید محصولات صنعتی استان اضافه کرد، ادامه داد: برای امسال نیز احیا ۱۱ واحد غیرفعال را در دستور کار داریم.

دارابی با بیان اینکه سال گذشته در زمینه به ظرفیت رساندن واحدهای نیمه فعال ۴۴ واحد از سوی وزارت صمت برای کرمانشاه هدف‌گذاری شده بود، اضافه کرد: توانستیم این هدف‌گذاری را محقق کنیم.

وی سرمایه‌گذاری واحدهایی که به ظرفیت رسیده‌اند را به نرخ امروز حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان با اشتغال‌زایی ۱۴۵۰ نفر عنوان و تاکید کرد: این واحدها ۴۰۰ هزار تن به تولیدات صنعتی استان اضافه کردند.

رئیس سازمان صمت کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: امسال نیز افزایش ظرفیت حدود ۴۵ واحد صنعتی دیگر را در استان شاهد باشیم.

دارابی با اشاره به وضعیت بخش معدن استان یزد اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۲۳۰ پروانه بهره‌برداری معدنی در استان کرمانشاه داریم که میزان سرمایه‌گذاری آن‌ها بالغ بر ۷,۷۰۰ میلیارد ریال است.

وی ذخیره قطعی معادن استان کرمانشاه را حدود ۷۰۰ میلیون تن برآورد کرد و افزود: حدود ۲۳۴۰ نفر در معادن کرمانشاه مشغول به کار هستند.

رئیس سازمان صمت کرمانشاه ظرفیت استخراج سالانه معادن کرمانشاه را حدود ۱۳.۵ میلیون تن اعلام کرد و ادامه داد: از مهم‌ترین مواد معدنی استان کرمانشاه می‌توان به قیر طبیعی (با عمده ذخایر در گیلانغرب و قصرشیرین)، سنگ تزئینی (با عمده ذخایر در کرمانشاه، هرسین و اسلام آباد غرب)، منگنز، سیلیس و معادن سنگ لاشه اشاره کرد.

دارابی از فعال‌سازی پنج معدن کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری آن‌ها ۲۱۰۰ میلیارد ریال، اشتغال‌زایی ۷۸ نفر و ظرفیت تولیدشان ۱۵۴ هزار تن در سال بوده است.

کد خبر 767784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.