آب‌رسانی از چشمه هفتیان مطالبه بحق مردم است

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح انتقال آب به شهر تفرش به‌عنوان مطالبه بحق مردم تفرش در اولویت برنامه‌ها بود که همراهی دستگاه‌های اجرایی و جهاد نصر موجب شد تعهد اجرایی در این راستا محقق شد و این هدیه ارزشمندی برای مردم این خطه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، ولی‌الله بیاتی صبح امروز _پنجشنبه هفتم تیر_ در آئین افتتاح طرح انتقال آب تفرش که همزمان با سراسر کشور با ارتباط و بینا ری سرپرست ریاست جمهوری در شهرستان تفرش برگزار شد، اظهار کرد: طرح انتقال آب از چشمه هفتیان یکی از مطمئن‌ترین و منابع آبی موجود در شهرستان است که به خوبی از سوی کارشناسان شرکت آب منطقه‌ای مطالعه، مشاوره و طراحی شده است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح آب‌رسانی به شهر تفرش و ۲۰ روستای این شهرستان، مصداق کار جهادی در دولت سیزدهم است، افزود: مشکل کم آبی در تفرش با اجرای طرح آب‌رسانی از چشمه هفتیان رفع می‌شود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح انتقال آب به شهر تفرش به‌عنوان مطالبه به‌حق مردم تفرش در اولویت برنامه‌ها بود که همراهی دستگاه‌های اجرایی و جهاد نصر موجب شد تعهد اجرایی در این راستا محقق شد و این هدیه ارزشمندی برای مردم این خطه است.

بیاتی تصریح کرد: اقدامات خوب و بزرگی در دولت سیزدهم انجام شد اما به مشیت الهی این دولت فرصت پیدا نکرد تا خدمات ارزشمند خود را به مردم معرفی کند.

وی با بیان اینکه شهید رئیسی روحیه جهادی و انقلابی داشت، گفت: مقرر بود این طرح با حضور ایشان افتتاح شود، اما فرصت نشد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و تفرش در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم شهر تفرش به‌دلیل قطعی آب در تابستان با مشکلات فراوانی روبه‌رو می‌شدند که با افتتاح این طرح مشکل کم آبی این شهرستان رفع می‌شود.

بیاتی اظهار کرد: در دولت سیزدهم این طرح زمانی با شتاب انجام شد که ۱۲ ساعت در شهر تفرش آب قطع بود و مردم روستاها از فقدان آب با سختی زندگی خود را سپری می‌کردند.

وی ادامه داد: تنها راه رفع مشکل کم آبی تفرش انتقال آب از چشمه هفتیان بود که با اقدام شرکت جهادی نصر، آب‌رسانی به‌صورت موقت انجام و طرح انتقال اصلی، عملیاتی شد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و تفرش در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این طرح انتقال آب، از ابر طرح‌های آب‌رسانی در سطح ملی به علت شرایط توپوگرافی مسیر، از نظر پیچیدگی با توجه به مسیر کوهستانی و سخت گذر بودن و شرایط کار در منطقه کوهستان و بعد مسافت به سختی انجام شده است.

بیاتی اضافه کرد: ۱۵ سال از آغاز عملیات اجرایی این طرح می‌گذرد، سالی ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شد، اما با اعتبار کلانی که دولت سیزدهم اختصاص داد این طرح تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 766847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.