امیرحسین رفیعی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری از برگزاری مرحله حضوری جشنواره استعدادهای برتر ویژه سنین هشت تا ۲۰ سال خبر داد و اظهار کرد: جشنواره استعدادهای برتر پنجم تیر سالجاری در فرهنگسرای بزرگ شهرکرد ویژه افرادی که در مرحله مجازی مستندهای خود را برای داوران ارسال کردند، برگزار میشود.
وی افزود: در این مرحله شرکتکنندگان با یک نوبت مشخص، برای ارائه استعداد خود به روی صحنه میروند و توسط چهار داور برگزیده که از نخبگان استان هستند، سنجیده میشوند و در مراحل بالاتر حضور پیدا میکنند.
وی از حضور تماشاچی در این جشنواره برای انتقال حس رقابت در بین شرکتکنندگان خبر داد و گفت: در این جشنواره تلاش میکنیم تا پوشش رسانهای فعالی در قالب خبر و فیلمهای کوتاه از روند اجرای شرکتکنندگان منتشر شود.
رفیعی هدف از برگزاری این جشنواره را کشف استعدادهای پنهان نوجوانان و جوانان استان چهارمحالوبختیاری دانست و خاطرنشان کرد: این جشنواره همچون جشنوارههای استعدادیابی دیگر تلاش میکند تا استعدادهای پنهان قشر نوجوان و جوان جامعه را پیدا کند، بههمین دلیل جشنواره استعدادهای برتر با شناسایی و کشف این استعدادها در درجه عالی به پیشرفت کشور کمک شایانی میکند.
مسئول هماهنگی جشنواره استعدادهای برتر استان چهارمحالوبختیاری تصریح کرد: استعدادیابی میتواند تأثیرات مهمی در شکلگیری هویت دانشآموزان و نوجوانان داشته باشد، چراکه با جذب این استعدادها میتوان این قشر مهم را از آسیبهای اجتماعی دور کرد.
وی افزایش اعتماد به نفس، شکلگیری هویت فردی، افزایش انگیزه، تعیین مسیر شغلی و تحصیلی، تقویت مهارتهای اجتماعی و کاهش اضطراب را از اثرات برگزاری این جشنواره دانست و گفت: زمانی که دانشآموزان و جوانان در فعالیتهایی که به آن علاقه دارند شرکت میکنند میتوانند از حاشیههای مختلف دوری و در نتیجه به سرمایهای برای سربلندی ایران زمین تبدیل شوند.
رفیعی تاکید کرد: استعداد برتر با معرفی این استعدادها و نخبههای استانی، ارگانها، سازمانها و سرمایهگذاران داخلی و خارجی استان میتواند واسطهای برای پیشرفت این نوجوانان باشد تا در بهترین جای ممکن قرار گیرند، علاوهبر آن حتی اگر نوجوانی در این استعدادیابی نمره قبولی را کسب نکند، استعداد این افراد را توانمند میکند تا حس سرخوردگی در آنان ایجاد نشود.
نظر شما