به گزارش خبرگزاری ایمنا در مرکزی، محمد فتاحی ظهر امروز _شنبه بیستوششم خرداد_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اکیپها متشکل از ۶۳ دکتر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی است.
وی افزود: ۳۶ اکیپ ثابت و سیار نظارتی روز عید قربان وظیفه بازرسی بهداشتی و نظارت بر ذبح شرعی دامهای قربانی را عهدهدار هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: وظیفه کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دامها در روز عید قربان را از ساعت شش صبح الی ۱۴ بعد از ظهر در سطح استان برعهده این اکیپها است.
فتاحی خاطرنشان کرد: ذبح دام در روز عید قربان تنها در کشتارگاههای شهرستانها و مراکز تعیین شده انجام میشود.
وی اضافه کرد: برای جلوگیری از انتشار بیماریهای مشترک و خطرناک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت، لازم است ذبح دامها در کشتارگاهها و تحت نظر بازرسان شرعی و بهداشتی این اداره کل انجام شود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با توجه به احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام، توصیه میشود قبل از مصرف، گوشت دامهای قربانی به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.
فتاحی با بیان اینکه مردم از هرگونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه به شدت خودداری کنند، افزود: کشتارگاههای دام در شهرستانهای استان مرکزی در روز عید قربان با هماهنگیهای به عمل آمده از ساعت شش صبح تا ۱۴ فعال و آماده ذبح دامهای قربانی خیرین به صورت رایگان هستند.
وی گفت: مردم میتوانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستانها تماس حاصل کنند و هر گونه گزارش و درخواستهای خود را از این طریق به همکاران ما در دامپزشکی استان مرکزی اعلام کنند.
نظر شما