برنامه سازمان غذا و دارو برای ارتقای سلامت و ایمنی فراورده‌های گوشتی و لبنی

سرپرست اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای ارتقای برنامه‌های سلامت و ایمنی شیر و فراورده‌های لبنی و گوشتی، اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: سامانه ثبت فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی در دست بررسی است که پس از تحویل و انجام پایلوت و رفع نواقص و ایرادات، طی سال جاری راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: با توجه به قانون احکام دائمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرایی اداره کل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به‌صورت سامانه‌ای و الکترونیک راه‌اندازی شده و در حال انجام است.

سرپرست اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در راستای ارتقای برنامه‌های سلامت و ایمنی شیر و فراورده‌های لبنی و گوشتی، اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده‌سازی الزامات سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخص‌های سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می‌کند تا از انطباق ویژگی‌های این محصولات با معیارها و ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اطمینان حاصل کند.

بهفر ادامه داد: در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحدهای برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی می‌کند و به طور ویژه تحت کنترل نظارت دارد.

کد خبر 763398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.