به گزارش خبرگزاری ایمنا، اصغر جهانگیر درباره مصادیق تخلفات انتخاباتی اظهار کرد: با تشکیل ستادهای پیشگیری از جرایم انتخاباتی که در انتخابات مجلس شورای اسلامی تشکیل شد، جرایم انتخاباتی ۹۰ درصد کاهش یافت؛ همین ستادها در انتخابات پیشرو نیز تشکیل شده است، در دوره قبل بهطور عمده تخلفات مربوط به تخریب نامزدها علیه یکدیگر و تبلیغات زودهنگام بود و در حال حاضر هیچ تخلفی گزارش نشده است.
وی افزود: بیشترین نگرانیها در انتخابات حاضر، سیاهنمایی افراد علیه یکدیگر است، بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی عرصه انتخابات باید مسابقه برای خدمترسانی باشد که مسئولان نیز باید همین را اصل قرار دهند و اگر کسی برای خدمت به خلق در انتخابات شرکت میکند باید آن را مسابقه خدمت در نظر بگیرد و ارزشها و اخلاق اسلامی انتخابات را رعایت کند، یعنی داوطلبان نباید به یکدیگر افترا بزنند و مردم را از فضای انتخابات ناامید کنند. موارد یادشده قابلیت پیگیری قضائی هم دارد و اگر کسی بدون مستند حرفی بزند، باید در برابر حرفش پاسخگو باشد.
سخنگوی قوهقضاییه با اشاره به روند نظارت و پیشگیری از تخلفات انتخاباتی گفت: جلسهای به ریاست دادستان کل کشور به صورت منظم و مستمر با دعوت از دستگاههای مختلف در دستور کار قرار داده شد که جلسات اولیه آن برگزار شده است. در این جلسات موارد اولیه احصا و به دادستانها ابلاغ شده است و رصد فضای مجازی و واقعی در دستور کار قرار دارد که اگر تخلفاتی صورت گرفت، پیگیری لازم صورت گیرد.
منبع: میزان
نظر شما