سیدسعید صفوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: با توجه به تعدد رشتههای صنایعدستی در زنجان، اقتصاد بخش قابل توجهی از خانوارها در سطح شهرها و روستاها وابسته به تولیدات صنایعدستی است.
وی با اشاره به اینکه صنایعدستی هویت بنیان و ارزشآفرین است، افزود: صنایعدستی در تقسیمبندی جاذبههای میراث فرهنگی از جایگاه ویژهای برخوردار است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به اقدامات حمایتی انجام شده از فعالان صنایعدستی طی سالهای اخیر تصریح کرد: با همین اقدامات، زمینه دریافت تسهیلات کمبهره و ایجاد اشتغال خانگی برای فعالان صنایعدستی فراهم شد.
صفوی با اشاره به بیمه ۴۷۰ نفر از فعالان صنایعدستی استان گفت: در حال حاضر بالغبر ۱۶ هزار نفر در استان در حوزه صنایعدستی فعالیت دارند و حمایت از هنرمندان صنایعدستی و ارتقای فعالیتها در این حوزه یکی از اولویتهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان محسوب میشود.
وی با اشاره ظرفیت سبزهمیدان بهعنوان پروژه ایران کوچک افزود: این محل قابلیت تبدیل شدن به محور گردشگری و صنایعدستی را دارد که با همت مسئولان بهزودی انجام خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان زنجان از معرفی هنرمندان برای حضور در نمایشگاههای صنایعدستی و عرضه آثارشان خبر داد و گفت: در این مدت ۵۴ نفر از هنرمندان صنایعدستی استان در رشتههای مختلف در ۱۲ نمایشگاه سطح کشور به ارائه هنر و آثار خود پرداختند.
صفوی ادامه داد: از دیگر اقدامات حمایتی میراث فرهنگی در قبال هنرمندان صنایعدستی برگزاری بازارچه برای فراهم ساختن زمینه فروش آثار آنها بود که در این زمینه هم ۲۰ بازارچه ایجاد شد.
وی گفت: آموزش صنایعدستی در رشتههای مختلف همواره جزو برنامههای سالانه است که در این زمینه سال گذشته ۱۲ دوره ویژه شاغلان صنایعدستی را داشتیم که ۱۳۸ نفر در این دورهها شرکت کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به اینکه زنجان از سال ۱۳۹۸ شهر جهانی ملیله است، بیان کرد: فعالان این رشته صنایعدستی جزو سرآمدن در سطح کشور هستند.
نظر شما