۵۸۷ واحد صنعتی در کردستان فعال است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: ۱۱۶۱ واحد صنعتی در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۵۸۷ واحد فعال و مابقی غیرفعال و نیمه فعال هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل صمت کردستان، بختیار خلیقی امروز _سه‌شنبه بیست‌ودوم خرداد_ در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری میان اداره‌کل صمت و دانشگاه کردستان که در راستای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه انجام شد، اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال اقدام به تهیه سند راهبردی کرده‌ایم و در تولید اشتغال آفرین گام‌هایی برداشته شده است.

وی با بیان اینکه مسئولان کشوری بارها اعلام کرده‌اند که کردستان در مسیر صنعتی شدن است، افزود: ۱۱۶۱ واحد صنعتی در استان داریم که از این تعداد ۵۸۷ واحد فعال و مابقی غیرفعال و نیمه فعال هستند.

مدیرکل صمت کردستان ادامه داد: یکی از برنامه‌های ما دستیابی به اهداف تعیین شده شامل رشد هشت درصدی صنعت، رشد ۲۳ درصدی تجارت و رشد ۱۳ درصدی در بخش معدن است.

خلیقی به اهداف انعقاد این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: فاصله‌ای بین مجموعه صمت و دانشگاه وجود دارد که انتظار می‌رود این میزان به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش یابد.

وی افزود: این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی و تحقیقاتی و با هدف استفاده از امکانات طرفین و گسترش دانش اجرا می‌شود.

مدیرکل صمت کردستان با بیان اینکه یکی از استراتژی‌های ما تعامل با دیگر دستگاه‌ها و مراکز آموزشی است، ادامه داد: با این تفاهم نامه می‌توان از توانمندی‌های طرفین به طور مطلوب استفاده کرد.

خلیقی با بیان اینکه مدت اجرای این تفاهم نامه دو سال است، ادامه داد: آشنایی دانشجویان فنی و مهندسی با محیط کار، جذب نیروی بومی به ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در واحدهای صنعتی و معدنی، مشارکت در انجام پروژه‌های فناورانه و فراهم کردن زمینه مناسب برای ترغیب دانشجویان به رشته‌های فنی و مهندسی و تأمین نیاز نیروی انسانی واحدهای تولیدی استان و حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.

وی با تاکید بر اینکه همکاری لازم باید بین صنعت و دانشگاه ایجاد شود، خاطرنشان کرد: در حوزه طلا ۵۷ برگه آنومالی، ۳۶ آنومالی مس، ۱۸ آنومالی آهن در کردستان کشف شده و کارهای اکتشافی آن به اتمام رسیده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: ۱۲۱ صنایع معدنی همچون صبا نور در کردستان وجود دارد که نیاز است برای تقویت این صنایع از ظرفیت دانشگاه استفاده شود.

به گزارش ایمنا، در این نشست مطرح شد که ۷۵ دانشگاه در سطح کشور در دفترچه پذیرش دانشجو، بورسیه صنعتی لحاظ کرده‌اند که متولی اصلی این مهم هم ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها است و می‌طلبد در کردستان هم چنین اقدام مهمی انجام شود.

کد خبر 762339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.